fbpx

Proteză Dentară in București- Top 10 Lucruri Pe Care Trebuie Să Le Știi Înainte De A-ți Pune Proteză Dentară București

Top 10 Lucruri Pe Care Trebuie Să Le Știi Înainte De A-ți Pune Proteză Dentară

Proteză Dentară in București          

Dacă ai suferit un accident la nivelul danturii, ai avut o infecție puternică netratată la timp sau dacă suferi de paradontoză, cu siguranță medicul stomatolog îți va recomanda o proteză dentară.

Nu ai de ce să te temi!

          Termenul de Proteză Dentară in București te face să te simți temător și îți creează o imagine în care deja te vezi bătrân și neputincios, deși tu te simți tânăr și plin de viață. Dar în realitate nu ai de ce să te simți așa. Montarea unei proteze dentare ține strict de problemele de la nivelul danturii și nicidecum de vivacitatea spiritului tău.

Proteză Dentară in București
Proteză Dentară in București

        Așadar, nu ai de ce să te simți ca și cum te-ai îndrepta spre azilul de bătrâni dacă ai nevoie de o asemenea intervenție stomatologică.

Am alcătuit un top de 10 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a-ți pune proteza dentară.

Acest top a fost creat de clinica stomatologică din București Smile Design care este compusă dintr-o echipă de medici stomatologi București empatici și gata să îți ofere suportul tehnic și emoțional de care ai nevoie.

Iată, în termeni cât mai simpli, tot ce trebuie să știi:

  1. Diagnosticul de proteză dentară se va pune doar după un control stomatologic amănunțit.

Controlul presupune radiografii de specialitate, verificarea atentă a dinților rămași și stabilirea unui plan de tratament bine pus la punct pentru intervenția ce urmează.

  • Există două tipuri de proteze: proteză dentară fixă și proteză dentară mobilă.

În funcție de problemele de la nivelul danturii, echipa de medici stomatologi București ai clinicii Smile Design îți va recomanda varianta potrivită.

  • Proteza dentară in Bucuresti fixă este un dispozitiv dentar permanent care se atașează pe madibulă sau pe maxilar cu ajutorul implanturilor și care are scopul de a înlocui dinții lipsă sau deteriorați.
  • Proteza dentară in Bucuresti fixă îți permite să mesteci și să vorbești cu ușurință, restabilește aspectul natural al dinților, este confortabilă și nu necesită îndepărtare zilnică precum cea mobilă.
  • Costul unei proteze dentare fixe este mai mare decât costul protezei mobile, dar vine la pachet cu durabilitate extinsă și cu un grad sporit de confort.
  • Proteza dentară mobilă este varianta mai ieftină și se folosește atunci când nu se poate insera un implant dentar.
  • Proteza dentară mobilă necesită înlăturarea zilnică și un periaj eficient, iar la anumite perioade de timp este necesară o ajustare din partea medicului stomatolog.
  • Indiferent de tipul de proteză dentară, regulile de igienă trebuie respectate: periajul să se efectueze de două ori pe zi, trebuie folosită ață dentară pentru eliminarea tuturor rezidurilor alimentare, iar la 6 luni trebuie să treci pragul medicului stomatolog pentru un control de rutină.
  • Montarea protezei dentare se realizează sub anestezie și nu vei simți niciun fel de durere.
  1. Protezele dentare sunt realizate din materiale de înaltă calitate a căror durabilitate a fost testată și fac față acelorași sarcini și presiuni precum dinții naturali.

Ce îți oferă clinica Smile Design?

Clinica stomatologică Smile Design București îți pune la dispoziție diverse oferte personalizate de implant dentar.

Echipa de medici stomatologi București te asigură că va găsi cea mai bună soluție pentru problema ta dentară.

Indiferent că vei avea nevoie de o proteză dentară, de un implant sau de altă intervenție stomatologică, în cadrul clinicii vei fi tratat cu respect și cu rapiditate pentru înlăturarea durerii și a disconfortului.

       În speranța că topul nostru ți-a fost de ajutor, ne dorim să fii mai relaxat și să privești cu alți ochi necesitatea unei proteze dentare.

Nu trebuie să faci compromisuri când vine vorba despre sănătatea orală. Un zâmbet sănătos își va reda încredere, te va ajuta să îți desfășori activitățile cotidiene în ritmul în care erai obișnuit, iar cei din jur vor aprecia din nou energia te debordantă.

În cadrul clinicii stomatologice Smile Design București vei beneficia de servicii la standarde europene, iar la finalizarea intervenției nici nu vei sesiza diferența. Singura persoană care va ști că porți proteză vei fi doar tu, dar și acest lucru se va întâmpla doar la început, deoarece, cu cât timpul trece, cu atât o vei trata ca pe propria dentiție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top