fbpx

Desenăm zâmbete, beneficiind de tehnologia de ultimă generație

Primul pas pe care trebuie sa îl faci este sa treci pragul cabinetului nostru unde vei fi întâmpinat de o echipa de profesioniști.

Am creat conceptul Smile Design din pasiune pentru zâmbete și din dorința de a oferi pacienților noștri nu doar un tratament la medicul stomatolog, ci o călătorie plăcută spre zâmbetul mult visat. Pentru că fiecare dintre noi este diferit, oferim tuturor celor ce ne pășesc pragul o experiență premium.

Clinica Stomatologica Smile Design Bucuresti - Sector 1

Am amplasat clinica noastra in centrul Bucurestiului, in aproierea tuturor mijloacelor de transport in comun si am creat un spatiu in care profesionisti de marca alaturi de cele mai bune echipamente sa va ofere serviciile stomatologice si de estetica dentara la cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru confortul pacientilor nostri ne-am ingrijit ca scurta așteptare ce preceda consultația stomatologica sa fie cât mai plăcută, zona noastră de primire oferind un ambient liniștit, călduros și relaxant ce poarta semnatura unuia dintre cei mai renumiti designeri de interior

Toate acestea sunt acompaniate de personalul de la recepție, mereu disponibil si cu zâmbetul pe buze, ce vă va răspunde cu promptitudine la orice eventuale întrebări.

Clinica Smile Design Bucuresti este o clinica de elita ce va oferă servicii dentare din toate ramurile stomatologice: estetica dentară, chirurgie dento-alveolara, protetica dentară, pedodontie, parodontologie, endodonție, ortodonție și stomatologie generală.

In cele 2 cabinete veti fi preluat de către specialiști cu vasta experiența și va fi realizat un plan de tratament individualizat, in conformitate cu tehnicile moderne și raportul calitate-preț.

Aici, designul unic este îmbinat cu echipamente de top și servicii premium dar la preturi accesibile.

Iar pentru ca uneori imaginile fac cat o mie de cuvinte va invitam sa ne cunoasteti prin intermediului turului virtual si de ce nu sa va convingem sa ne cunoastem si sa stabilim impreuna modalitatile prin care va putem ajuta.

Daca doriti sa cunoasteti mai multe despre echipamentele noastre si despre echipa de profesionsiti ai clinicii noastre stomatologice va invitam sa cititi mai multe despre noi si echipa noastra si de ce nu sa stabilim impreuna o programare

Revendică Consultația Ta GRATUITĂ (Valoare: 500 Lei)

În timpul acestei ședințe specialiștii noștri vor identifica situația ta particulară și vor alcătui planul de tratament pentru a te ajuta să obții zâmbetul perfect în cel mai scurt timp.

Iată ce vei descoperi în timpul consultației GRATUITE…

Specialiștii noștri îți vor face o serie de teste neinvazive pentru a detecta cu precizie datele tale biometrice de interes: starea danturii și a gingiilor, calitatea structurii osoase etc

Împreună cu un specialist Smile Design, veți parcurge un chestionar medical bine structurat în urma căruia vei afla ce proceduri sunt potrivite pentru tine

Ți se va face un plan de proceduri special croit pentru zâmbetul tău, în urma căruia vei capăta un zâmbet unic compatibil cu tenul tău și cu structura ta facială… vei căpăta zâmbetul perfect

Timpul tău este prețios și suntem siguri că nu vrei să îl irosești pe metode ce nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Clinica Smile Design îți va reda încrederea de a zâmbi, iar tu te vei putea privi în oglindă cu satisfacția că zâmbetul tău este într-adevăr unul perfect. Completează fomularul de mai jos și vino să ne cunoaștem

P.S. Locurile pentru Consultația Gratuită sunt limitate și se ocupă rapid în fiecare lună, de aceea le acordăm în regim de “primul venit, primul servit”. Grăbește-te și rezervă-ți un loc, cât încă sunt disponibile.

Smile Design Buduresti branduri partenere
Smile Design Buduresti branduri partenere
Smile Design Buduresti branduri partenere
Smile Design Buduresti branduri partenere
Scroll to Top
×