fbpx

Revoluția Fațetelor Dentare
Obține Un Zâmbet De Elită

Revoluția Fațetelor Dentare. Obține Un Zâmbet De Elită.

Smile Design București este clinica în care poți obține un zâmbet de Hollywood, de 10 ori mai atrăgător și complet personalizat structurii tale faciale, meticulos creat cu fațete dentare premium.
Programează-te la o consultație GRATUITĂ și descoperă cum poți obține zâmbetul perfect…
Rulează videoul
Smile Design Bucuresti Libertatea
Smile Design Bucuresti Gold Magazin
Smile Design Bucuresti Unica
Smile Design Bucuresti Avantaje
Smile Design Bucuresti VIVA

Obține Un Zâmbet De Hollywood, Complet Personalizat, În Cel Mai Scurt Timp!

Lasă-mă să ghicesc…

Viața ta este una desprinsă din filme.

Ai atins succesul pentru care ai muncit din greu toată viața și te bucuri de respect din partea tuturor.

Orice faci… faci cu încredere.

Doar că există un aspect ce nu face parte din acest film… un aspect pe care încerci să îl ascunzi din ce în ce mai mult pentru a nu-ți afecta imaginea creată, și anume zâmbetul.

Forma dinților parcă nu e cea potrivită, iar nuanța acestora este mult prea departe de cea pe care ți-o imaginezi atunci când te gândești la zâmbetul ideal.

Ei bine, poți sta liniștit, pentru că avem soluția ideală pentru a-ți modifica complet zâmbetul, aducându-l la același nivel cu restul imaginii tale.

Noi numim această soluție Conceptul Zâmbetului Perfect Smile Design.

Ea presupune aplicarea fațetelor dentare premium pentru a-ți obține un zâmbet ultra estetic și unic, complet personalizat tenului și structurii tale facile… Un zâmbet de Hollywood.

Și, deși urmează să îți prezint aspectele importante ale obținerii unui zâmbet cu fațete dentare premium, știu că tot vei avea o mulțime de întrebări legate de această procedură.

Așa că m-am gândit să îți ofer posibilitatea de a primi toate răspunsurile, alături de un consult de specialitate, complet GRATUIT…

Doar dă click pe unul dintre butoanele de pe această pagină și vino să afli cum te putem ajuta să obții un zâmbect perfect de Hollywood.

Fatete dentare Bucuresti

Soluția Ideală Pentru Un Zâmbet Atrăgător, Complet Personalizat Structurii Tale Faciale

Fatete dentare Bucuresti

Să obții un zâmbet perfect, asemănător cu cel al unei celebrități, poate fi mult mai ușor decât ți-ai imaginat. Multă lume evită să zâmbească cu o încredere absolută, din cauza dinților pătați, ciobiți sau deformați, neștiind care sunt soluțiile potrivite și definitive pentru obținerea unui zâmbet atrăgător.

Aici intervenim noi – prezentându-ți conceptul Zâmbetului Perfect Smile Design, soluția noastră pentru a obține un zâmbet impecabil și complet unic, cu fațetele dentare premium! Zâmbetul Perfect Smile Design presupune aplicare fațetelor dentare premium, de către doctori cu experiență internațională, pentru a crea un zâmbet ce se potrivește perfect culorii, formei și dimensiunii dinților tăi, dar care este și complet personalizat structurii tale faciale. Alegând soluția noastră, vei obține atât un zâmbet estetic, cât și încrederea în sine ce vine la pachet cu acesta.

Spune adio imperfecțiunilor dentare și întâmpină lumea cu un nou zâmbet strălucitor și încrezător cu zâmbetul perfect Smile Design!

Doar 3 Vizite Pentru Obținerea Unui Zâmbet De Revistă! Dintre Care Una Complet GRATUITĂ!

Traim în epoca vitezei și știm că timpul tău este foarte prețios. Așa că în clinica noastră folosim aparatură si tehnici de ultimă generație pentru a putea realiza aplicarea fațetelor dentare într-un timp cât mai scurt. Fara vizite multiple la stomatolog, în doar 3 vizite (dintre care, prima este complet GRATUTĂ) îți vom crea un zâmbet perfect de revistă. Rezervă-ți astăzi consultația gratuită pentru a afla cum poți obține un zâmbet perfect cu fațete dentare, mult mai rapid decât ai fi crezut că este posibil.

Fațete Dentare Premium Fară Pilirea Dinților

Fațetele dentare sunt o soluție stomatologică estetică, însă acestea mențin pe deplin funcționalitatea cavității bucale. Astfel, după realizarea unei simulări (a unui “smile design”) pentru a stabili forma și culoarea finală, se face pregătirea dintelui care este minim invazivă.

Asta nu înseamnă că ți se vor pili dinții până să arate ca niște conuri mici, cum ai văzut în atâtea poze pe internet, ci doar că ți se va șlefui foarte puțin din smalț, pentru a putea face posibilă adeziunea fațetei dentare. Astfel, dintele nu va fi nicidecum afectat.

După cimentarea fațetelor poate apărea o ușoară sensibilitate din cauza metodelor de cimentare; aceasta este normala și tranzitorie, de obicei cu o intensitate mică și de o durată foarte scurtă.

Un Zambet Perfect Și Permanent

Fațele dentare Emax, folosite în clinica noastră sunt făcute din ceramică și sunt considerate adevărate bijuterii. Acestea se realizează în laborator, de catre tehnicieni specialiști în estetică dentară, pentru a crea o formă fidelă simulării Smile Design. Fațetele create au forme si culori foarte apropiate de cele naturale și prezintă micile detalii (translucență, denivelări, unghiuri) care îți vor oferi ceea ce noi numim zâmbetul perfect. Astfel, tu te vei putea bucura de un zâmbet strălucitor și atrăgător, la care nu va mai trebui să intervii cu nicio modificare pentru tot restul vieții.

Rezistență și Longevitate

Fatețele dentare nu necesită nicio îngrijire aparte, așa că, dacă nu te vei transforma într-un spărgător de nuci uman și dacă nu vei desface toate cojile de fistic cu dinții, vei avea garanția unei danturi estetice care nu se decolorează sau pătează, pe viață.
 
Bei cafea… Nu se pătează!
 
Fumezi… Nu se pătează!
 
Singurele cerințe de întreținere obligatorii sunt cele uzuale, și anume periajul dentar normal și prezentarea la controlul de specialitate, o dată la 6 luni.

De Ce Clinica Smile Design?

Consultații de specialitate GRATUITE – Fie că ne treci pragul pentru o simplă coroană dentară, fie că vii pentru a obține un Hollywood smile cu fațete dentare, prima consultație și planul de tratament sunt complet GRATUITE

Calitate Și Siguranță-  Prioritizăm calitatea și siguranța, oferind îngrijire la nivel înalt, menținând standarde stricte de siguranță și utilizând numai materiale și echipamente de cea mai bună calitate.

Profesionalism – Deși medicii Smile Design au o vastă experiență internațională și au acumulat zeci de diplome de-a lungul anilor, pentru noi, cele mai răsunătoare realizări sunt în continuare miile de recenzii ale pacienților mulțumiți.

Îngrijire Dentară Completă – Indiferent de nevoia pe care o ai, de la aplicarea unei simple fațete dentare, până la refacerea completă a danturii, zâmbetul pe care îl vei obține la noi în clinică este unul atrăgător, unic și complet personalizat.

Când Ai Nevoie De Fațete Dentare?

Zâmbetul Perfect Smile Design cu fațete dentare este potrivit pentru tine dacă îți dorești un zâmbet nou, complet estetic și funcțional. Fațetele dentare corectează următoarele imperfecțiuni ale zâmbetului:

• Spații interdentare inestetice
• Înghesuiri dentare minore
• Colorații ale dinților
• Forme și dimensiuni inestetice ale anumitor dinți
• Traumatisme dentare sau leziuni carioase
• Dinți cu textură neomogenă sau asimetrici (dinții scurți pot fi alungiți extrem de ușor)

Un extra beneficiu al aplicării fațetelor dentare este acela că prin intermediul acestora, medicul poate corecta mai multe aspecte inestetice ale zâmbetului, simultan, tratamentul cu fațete dentare având o durată mult mai scurtă și un grad de confort ridicat pentru pacient.
 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 4,9/5
Recenziile Pacienților Noștri

Despre redare videouri Alexandra STAN -smile design bucuresti

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

Alexandra STAN
Despre redare videouri Raffaelle schiavi-smile design bucuresti

Sunt Raffaele Schiavi si sunt jucator de fotbal in Italia. L-am cunoscut pe doctorul Ayman printr-un prieten de-al meu care a venit și el aici si mi-a placut atat rezultatul cat si calitatea oamenilor de aici. Foarte profesionisti si meticulosi, atenti la cele mai mici detalii, orientati spre rezultat si cu grija fata de pacient.

Raffale SCHIAVI
Despre redare videouri Alexandra STAN -smile design bucuresti

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

Alexandra STAN
Despre redare videouri Raffaelle schiavi-smile design bucuresti

Sunt Raffaele Schiavi si sunt jucator de fotbal in Italia. L-am cunoscut pe doctorul Ayman printr-un prieten de-al meu care a venit și el aici si mi-a placut atat rezultatul cat si calitatea oamenilor de aici. Foarte profesionisti si meticulosi, atenti la cele mai mici detalii, orientati spre rezultat si cu grija fata de pacient.

Raffale SCHIAVI
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Loredana S.
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Daniela G.
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Vasile F.

Iată Câteva Dintre Zâmbetele Unice Create De Noi

12
1a1b
4a4b
7a7b
34
2a2b
5a5b
8a8b
10a10b
56
3a3b
6a6b
9a9b

Revendică Consultația Ta GRATUITĂ (Valoare: 500 Lei)

În timpul acestei ședințe specialiștii noștri vor identifica situația ta particulară și vor alcătui planul de tratament pentru a te ajuta să obții zâmbetul perfect în cel mai scurt timp.

Iată ce vei descoperi în timpul consultației GRATUITE…

Specialiștii noștri îți vor face o serie de teste neinvazive pentru a detecta cu precizie datele tale biometrice de interes: starea danturii și a gingiilor, calitatea structurii osoase etc

Împreună cu un specialist Smile Design, veți parcurge un chestionar medical bine structurat în urma căruia vei afla ce proceduri sunt potrivite pentru tine

Ți se va face un plan de proceduri special croit pentru zâmbetul tău, în urma căruia vei capăta un zâmbet unic compatibil cu tenul tău și cu structura ta facială… vei căpăta zâmbetul perfect

Timpul tău este prețios și suntem siguri că nu vrei să îl irosești pe metode ce nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Clinica Smile Design îți va reda încrederea de a zâmbi, iar tu te vei putea privi în oglindă cu satisfacția că zâmbetul tău este într-adevăr unul perfect. Completează fomularul de mai jos și vino să ne cunoaștem

P.S. Locurile pentru Consultația Gratuită sunt limitate și se ocupă rapid în fiecare lună, de aceea le acordăm în regim de “primul venit, primul servit”. Grăbește-te și rezervă-ți un loc, cât încă sunt disponibile.

Scroll to Top
×