fbpx

Doar 45 Minute Pentru Un Zâmbet Strălucitor Și Atrăgător.

Doar 45 Minute Pentru Un Zâmbet Strălucitor Și Atrăgător.

Programează-te la o consultație GRATUITĂ și descoperă cum poți obține zâmbetul perfect… Un zâmbet unic și strălucitor, potivit tenului tău și structurii faciale (Valoare 500 Lei)
Programează-te la o consultație GRATUITĂ și descoperă cum poți obține zâmbetul perfect…
Rulează videoul
Smile Design Bucuresti Libertatea
Smile Design Bucuresti Gold Magazin
Smile Design Bucuresti Unica
Smile Design Bucuresti Avantaje
Smile Design Bucuresti VIVA

Obține, În Sfârșit, Un Zâmbet Imaculat Și Strălucitor, În Mai Puțin De 1 Oră!​

Lasa-mă să ghicesc…

Te-ai săturat să-ți ascunzi zâmbetul din cauza dinților strâmbi.

Așa că ai mers la un medic stomatolog pentru a afla care sunt soluțiile potrivite și în cât timp vei avea un zâmbet atrăgător, iar acesta, bineînțeles că ți-a recomandat purtarea unui aparat dentar. 

I-ai spus medicului că te gândești și că la următoarea conuslatație începeți tratamentul ortodontic pentru îndreptarea dinților, 

Doar că, pe măsură ce te gândeai la toate aspectele negative precum durere, aspect inestetic sau inabilitatea de a mânca normal, pe atât de repede ai și renunțat la idee.

Așa că ți-ai anulat programarea și ți-ai luat adio de la ideea unei danturi drepte și atrăgătoarea pentru că nu vei fi dispus să porți un aparat dentar dacă acesta vine la pachet cu atât de multe deavantaje.

Sau mai rău, poate chiar ți-ai luat adio complet de la dentist și ai renunțat chiar și la a mai merge la ședințele periodice de igienizare…

Ei bine, poți sta liniștit, pentru că nu a fost vina ta, ci doar nu ți-au fost prezentate răspunsuri la adevăratele tale nelămuriri legate de purtarea unui aparat dentar.

Și, deși urmează să îți prezint aspectele importante ale tratamentului ortodontic cu un aparat dentar, știu că tot vei avea o mulțime de întrebări legate de această procedură.

Așa că m-am gândit să îți ofer posibilitatea de a primi toate răspunsurile, alături de un consult de specialitate, complet GRATUIT…

Doar dă click pe unul dintre butoanele de pe această pagină și vino să afli cât de repede îți putem obține un zâmbet perfect drept și atrăgător cu ajutorul unui aparat dentar.

Albire Dentară Profesioanala - Soluția Ideală Pentru Obținerea Unui Zâmbet Strălucitor

Albirea dentară profesională presupune îndepărtarea petelor și a decolorărilor de pe suprafața dinților, cu ajutorul peroxidului de hidrogen activat de lumina lămpii profesionale.

Pe când kiturile de albirea dinților acasă folosesc substanțe chimice cu o concentrație de 6% a peroxidului de hidrogen și au un risc crescut de iritații ale gingiilor sau de deteriorare a smalțului dentar, albirea dentară profesională se face într-un mediu complet controlat și sigur, sub supravegherea medicului stomatolog și se face cu ajutorul unor geluri mult mai potente, ce au o concentrație a peroxidului de 38%.

În general, albirea dentară profesională are avantajul de a fi mai eficientă și mai sigură decât metodele de albire acasă, tratamentul profesional oferind rezultate mai rapide și mai vizibile, iar dentistul poate monitoriza efectele tratamentului și poate ajusta doza de substanță folosită adaptându-se la necesitățile fiecărei danturi.

38% Din Pacienți Au Dinți Galbeni Și Nu Vor Reuși Să Îi Albească Niciodată, Fără Ajutorul Potrivit.

Conform unui studiu făcut de DentaVox, 38% dintre pacienți au pete sau colorații majore pe dinți, de care nu vor reuși să scape niciodată. Și nu este vina lor, doar că nu au fost ghidați în direcția potrivită. Însă, nu trebuie să fie la fel de greu și pentru tine.
 
Îți putem albi dinții cu până la 5 nuanțe, în mai puțin de 1 oră, transformându-ți imediat zâmbetul inestetic ce este rezultatul unor ani întregi de pătare și decolorare, în unul alb și strălucitor. Rezervă-ți astăzi consultația gratuită pentru a afla cum poți obține un zâmbet perfect cu Invisalign.

Care Sunt Cauzele Ce Duc La Schimbarea Culorii Dinților?

Factorii ce duc la schimbarea culorii dinților sunt:

1. Alimentația – Anumite alimente și băuturi, cum ar fi cafeaua, ceaiul, vinul roșu, sucul de fructe, băuturile carbogazoase, ciocolata și sosurile de soia, pot duce la decolorarea dinților în timp.

2. Fumatul – Fumatul duce la depunerea de tartru și placa bacteriană pe suprafața dinților, ceea ce poate duce la decolorarea acestora.

3. Înaintarea în vârstă – Odată cu înaintarea în vârstă, smalțul dinților se subțiază, iar dinții pot deveni mai transparenți, ceea ce poate duce la o schimbare a culorii.

4. Antibiotice – Anumite tipuri de antibiotice, cum ar fi tetraciclina, pot duce la decolorarea dinților dacă sunt administrate în timpul perioadei de dezvoltare a dinților.

5. Boli dentare – Boli precum cariile, gingivita sau parodontita pot duce la schimbarea culorii dinților.

6. Traumatisme dentare – Loviturile sau alte traume la nivelul dinților pot duce la decolorarea acestora.

7. Genetica – Unele persoane pot avea dinții mai galbeni sau mai închiși la culoare din cauza factorilor genetici.

Numărul persoanelor care au dinți albi într-un mod natural este foarte de mic, iar obținerea și menținerea unui zâmbet impecabil necesită o interacțiune constantă cu medicul stomatolog.
 
Este important să discuți cu dentistul tău dacă observi o schimbare a culorii dinților, deoarece acesta îți poate oferi un plan de tratament personalizat și poate identifica orice probleme dentare subiacente.

Cât Timp Își Va Păstra Zâmbetul Meu Strălucirea După Procedură? Cât De Des Pot Apela La Albirea Dinților?

În general, efectele procedurii de albire dentară profesională durează între 1 și 3 ani, acest interval variind în funcție de stilul de viață și de igiena dentară a pacientului (cât de des fumați sau consumați alimente și băuturi care pot decolora dinții). 
 
Este important să îți păstraezi o igienă orală bună și să evitați alimentele și băuturile care pot cauza decolorarea dinților, pentru a prelungi efectele tratamentului și este recomandat să te programaezi la controale regulate la dentist și să discuți cu acesta despre planurile de albire dentară în viitor (albirea dinților poate fi repetată fără a afecta sănătatea dinților la un interval de 2 – 3 ani).

Mă Vor Durea Dinții După Albire Sau Îmi Va Afecta Aceasta Dantura?

Probabil te gândești că dacă folosești o substanță activă cu o concentrație atât de mare, sigur trebuie să dăuneze cumva danturii – albire dentara.

Ei bine, acesta este doar un mit! Albirea profesională a dinților, atunci când este făcută de un medic stomatolog calificat, este o procedură sigură care nu dăunează dinților. La Smile Design folosim produse de calitate, certificate medical care sunt concepute pentru a albi dinții, fără a deteriora integritatea smalțului.

Și poate ai auzit de la cineva sau ai citit pe net despre faptul că după albirea dentară profesională, vei rămâne cu o sensibilitate dentară permanentă. Dar, nici asta nu este complet adevărat. Chiar dacă unii pacienți pot experimenta sensibilitate dentară în timpul sau după tratament, aceasta este temporară, ușoară și dispare de la sine.

Ba mai mult de atât, în cazul procedurilor de albire dentară profesională, gingia este izolată permanent cu un baraj protector pentru a nu da voie peroxidului să o afecteze.

De Ce Clinica Smile Design?

Consultații de specialitate GRATUITE – Fie că ne treci pragul pentru o simplă coroană dentară, fie că vii pentru a obține un Hollywood smile cu fațete dentare, prima consultație și planul de tratament sunt complet GRATUITE

Calitate Și Siguranță-  Prioritizăm calitatea și siguranța, oferind îngrijire la nivel înalt, menținând standarde stricte de siguranță și utilizând numai materiale și echipamente de cea mai bună calitate.

Profesionalism – Deși medicii Smile Design au o vastă experiență internațională și au acumulat zeci de diplome de-a lungul anilor, pentru noi, cele mai răsunătoare realizări sunt în continuare miile de recenzii ale pacienților mulțumiți.

Îngrijire Dentară Completă – Indiferent de nevoia pe care o ai, de la aplicarea unei simple fațete dentare, până la refacerea completă a danturii, zâmbetul pe care îl vei obține la noi în clinică este unul atrăgător, unic și complet personalizat.

Albire dentara profesionala bucuresti

Metode De Albire A Dinților Acasă Nerecomandate

Albire dentara profesionala bucuresti

NU RECOMANDĂM tratamentul de albire al dinților acasă – albire dentara, fără indicația unui specialist. Aceste metode și dezavantajele lor sunt:

• Folosirea benzilor sau a gelurilor de albire cumpărate din magazin – sunt ineficiente deoarece substanțele folosite conțin o cantitate mică de peroxid de hidrogen, comparativ cu cele utilizate în procedurile de albire dentară profesională, iar lampa UV ce vine cu anumite kit-uri este doar un dispozitiv interesant, neavând niciun rol în activarea peroxidului. În plus, benzile pentru albirea dinților pot afecta gingiile.

• Albirea cu bicarbonat de sodiu – rezultatele sunt aproape inexistente, iar utilizarea excesivă a bicarbonatului de sodiu poate afecta mucoasa orală și smalțul dinților, ducând la sensibilitate dentară.

• Utilizarea unor metode casnice precum periajul cu cărbune activat, sau cu pastă de albire – Nu sunt metode de albirea dinților, ci pot avea efect doar în menținerea post-albire a nuanței obținute.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 4,9/5
Recenziile Pacienților Noștri

Despre redare videouri Alexandra STAN -smile design bucuresti

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

Alexandra STAN
Despre redare videouri Raffaelle schiavi-smile design bucuresti

Sunt Raffaele Schiavi si sunt jucator de fotbal in Italia. L-am cunoscut pe doctorul Ayman printr-un prieten de-al meu care a venit și el aici si mi-a placut atat rezultatul cat si calitatea oamenilor de aici. Foarte profesionisti si meticulosi, atenti la cele mai mici detalii, orientati spre rezultat si cu grija fata de pacient.

Raffale SCHIAVI
Despre redare videouri Alexandra STAN -smile design bucuresti

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

Alexandra STAN
Despre redare videouri Raffaelle schiavi-smile design bucuresti

Sunt Raffaele Schiavi si sunt jucator de fotbal in Italia. L-am cunoscut pe doctorul Ayman printr-un prieten de-al meu care a venit și el aici si mi-a placut atat rezultatul cat si calitatea oamenilor de aici. Foarte profesionisti si meticulosi, atenti la cele mai mici detalii, orientati spre rezultat si cu grija fata de pacient.

Raffale SCHIAVI
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Loredana S.
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Daniela G.
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Vasile F.

Iată Câteva Dintre Zâmbetele Unice Create De Noi

12
1a1b
4a4b
7a7b
34
2a2b
5a5b
8a8b
10a10b
56
3a3b
6a6b
9a9b

Revendică Consultația Ta GRATUITĂ (Valoare: 500 Lei)

În timpul acestei ședințe specialiștii noștri vor identifica situația ta particulară și vor alcătui planul de tratament pentru a te ajuta să obții zâmbetul perfect în cel mai scurt timp.

Iată ce vei descoperi în timpul consultației GRATUITE…

Specialiștii noștri îți vor face o serie de teste neinvazive pentru a detecta cu precizie datele tale biometrice de interes: starea danturii și a gingiilor, calitatea structurii osoase etc

Împreună cu un specialist Smile Design, veți parcurge un chestionar medical bine structurat în urma căruia vei afla ce proceduri sunt potrivite pentru tine

Ți se va face un plan de proceduri special croit pentru zâmbetul tău, în urma căruia vei capăta un zâmbet unic compatibil cu tenul tău și cu structura ta facială… vei căpăta zâmbetul perfect

Timpul tău este prețios și suntem siguri că nu vrei să îl irosești pe metode ce nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Clinica Smile Design îți va reda încrederea de a zâmbi, iar tu te vei putea privi în oglindă cu satisfacția că zâmbetul tău este într-adevăr unul perfect. Completează fomularul de mai jos și vino să ne cunoaștem

P.S. Locurile pentru Consultația Gratuită sunt limitate și se ocupă rapid în fiecare lună, de aceea le acordăm în regim de “primul venit, primul servit”. Grăbește-te și rezervă-ți un loc, cât încă sunt disponibile.

Scroll to Top
×