Albire dentara

Albire dentara Bucuresti

O dantură strălucitoare, este visul oricui. Albirea dentara este un subiect de interes pentru oricine deoarece dinții reprezintă cartea noastră de vizită. Dinții se îngălbenesc în timp, de la produsele pe care le consumăm zilnic: cafea, țigări, băuturi colorate dar și din lipsa unei igiene orale corespunzătoare.

În prezent există o multitudine de metode de albire a dinților însă înainte de a considera oricare dintre aceste opțiuni, va trebui să luați în calcul evaluarea igienei orale personale și luarea măsurilor care se impun (detartrarea și reducerea elementelor care contribuie semnificativ la colorarea dinților).

Albirea dentară este un subiect controversat. Ce este important de știut, contrar concepțiilor apărute recent, este că albirea dentara nu are un efect negativ asupra structurilor dentare, nu „strică dinții” dacă este făcută în mod controlat de către un profesionist, folosind materiale de calitate special destinate manoperelor de albire.

Atunci când apelăm la un tratament de albire profesională, acționăm asupra smalțului dentar. Cu cât acest smalț este mai gros cu atât dinții devin mai albi. Daca dentina dinților este închisă la culoare (galbenă sau maronie) dinții nu vor putea fi albiți la fel că și în cazul persoanelor care nu au aceste probleme.

Este important de înțeles că albirea este o manoperă medicală și este esențial să fie făcută în cabinetul de medicină dentară . Condiţia esenţială pentru a ți se recomanda procedura de albire este o dantură sănătoasă. Albirea dentară nu se realizează pe dinţi cu leziuni carioase, pe o dantură afectată de boală parodontală netratată sau resturi dentare ce trebuie extrase.

Pentru a maximiza efectul tratamentului de albire dentara, este important ca fiecare persoană să apeleze la un consult de specialitate la dentistul estetician, singurul care va recomanda opțiunea potrivită pentru pacient. Albirea cu laser face tratamentul de albire mai sigur și reduce sensibilitatea post operatorie.

Albirea reprezintă doar o parte a obținerii unui zâmbet de hollywood; Este de aceea foarte important să faceți în primul rand un examen amănunțit al cavitații bucale în cabinetul dentistului estetician, cel care va decide care sunt pașii ce trebuiesc urmați pentru obținerea zâmbetului dorit.

Pentru programări sau mai multe informații ne poți contacta la +4 0749 414 848 sau poți face o Programare Online

VEZI MAI MULTE SERVICII STOMATOLOGICE


WhatsApp