fbpx

Aparat Dentar Pentru Un Zâmbet Drept Și Atrăgător.

Aparat Dentar Pentru Un Zâmbet Drept Și Atrăgător.

Programează-te la o consultație GRATUITĂ și descoperă cum poți obține zâmbetul perfect… Un zâmbet unic și strălucitor, potivit tenului tău și structurii faciale (Valoare 500 Lei)
Programează-te la o consultație GRATUITĂ și descoperă cum poți obține zâmbetul perfect…
Rulează videoul
Smile Design Bucuresti Libertatea
Smile Design Bucuresti Gold Magazin
Smile Design Bucuresti Unica
Smile Design Bucuresti Avantaje
Smile Design Bucuresti VIVA

Obține Un Zâmbet Drept Și Simetric!

Lasa-mă să ghicesc…

Te-ai săturat să-ți ascunzi zâmbetul din cauza dinților strâmbi.

Așa că ai mers la un medic stomatolog pentru a afla care sunt soluțiile potrivite și în cât timp vei avea un zâmbet atrăgător, iar acesta, bineînțeles că ți-a recomandat purtarea unui aparat dentar.

I-ai spus medicului că te gândești și că la următoarea conuslatație începeți tratamentul ortodontic pentru îndreptarea dinților,

Doar că, pe măsură ce te gândeai la toate aspectele negative precum durere, aspect inestetic sau inabilitatea de a mânca normal, a început să îți displacă din ce în ce mai mult ideea.

Așa că ți-ai anulat programarea și ți-ai luat adio de la dantura dreptă și atrăgătoare pentru că nu vei fi dispus să porți un aparat dentar dacă acesta vine la pachet cu atât de multe deavantaje.

Sau mai rău, poate chiar ți-ai luat adio complet de la dentist și ai renunțat chiar și la a mai merge la ședințele periodice de igienizare…

Ei bine, poți sta liniștit, pentru că nu a fost vina ta, ci doar nu ți-au fost prezentate răspunsuri la adevăratele tale nelămuriri legate de purtarea unui aparat dentar.

Și, deși urmează să îți prezint aspectele importante ale tratamentului ortodontic cu un aparat dentar, știu că tot vei avea o mulțime de întrebări legate de această procedură.

Așa că m-am gândit să îți ofer posibilitatea de a primi toate răspunsurile, alături de un consult de specialitate, complet GRATUIT…

Doar dă click pe butonul de mai jos și vino să afli cât de repede îți putem obține un zâmbet perfect drept și atrăgător cu ajutorul unui aparat dentar.

ortodentie aparat dentar bucuresti

Soluția Ideală Pentru Obținerea Unui Zâmbet Drept

ortodentie aparat dentar bucuresti

Dacă îți dorești un zâmbet perfect drept, un aparat dentar este soluția ideală pentru tine.

Acesta îmbunătățește aspectul zâmbetului, oferind o aliniere corectă a dinților.

Un aparat dentar este bun pentru corectarea problemelor dentare și a disfuncțiilor maxilare. Acesta ajută la alinierea dinților, la corectarea mușcăturii și la îmbunătățirea funcționalității dentare.

De asemenea, aparatul dentar poate ajuta la prevenirea unor probleme dentare și gingivale viitoare, cum ar fi cariile și parodontoza.

La Smile Design, oferim o gamă largă de opțiuni de tratament ortodontic, inclusiv aparate dentare convenționale și aparate dentare invizibile, care îți pot ajuta să obții un zâmbet frumos și sănătos.

Spune adio imperfecțiunilor dentare și întâmpină lumea cu un nou zâmbet drept și încrezător!

45% Din Oameni Suferă De Probleme Funcționale Ale Danturii Ce Necesită Purtarea Unui Aparat Dentar!

În lumea de astăzi, un zâmbet frumos înseamnă mai mult decât igienă dentară. Este vorba despre modul în care oamenii te văd și despre modul în care tu te vezi pe tine însuți.
 
Din păcate, 45% din oameni suferă de probleme funcționale ale danturii ce necesită purtarea unui aparat dentar.
 
Dar pe măsură ce stomatologia și ortodonția continuă să dezvolte noi instrumente și tehnici pentru a trata dinții strâmbi sau nealiniați, îndreptarea dinților devine din ce în ce mai eficientă și rapidă.
 
La Smile Design beneficiem de ultimele tehnologii din domeniul ortodontic, iar ortodonții noștri cu experiență internațională se asigură că vei primi un plan de tratament personalizat și eficient.
 
Rezervă-ți astăzi consultația gratuită pentru a afla cum poți obține un zâmbet perfect drept cu aparat dentar.

Avantajele Aparatului Dentar

• Crește încrederea și stima de sine – un zâmbet cu dinți drepți și aliniați este unul foarte estetic și atrăgător, iar prezența lui sporește gradul de încredere și îți dă o stare de bine.

• Dinți fără uzură – tratamentul ortodontic previne situația în care o mușcătură incorectă uzează permanent dinții ducând chiar și la pierderea acestora.

 
• Igienă dentară optimă– dinții înghesuiți sunt dificil de curățat, iar placa bacteriană care se depune în timp poate constitui o cauză majoră a degradării dinților sau chiar a pierderii acestora;


• Previne problemele dentare și gingivale viitoare – dinții înghesuiți și greu de curățat sau mușcătura incorectă sunt cauze ale parodontozei

• Reducerea riscului de probleme la articulațiile temporo-mandibulare – deteriorarea și durerea articulațiilor temporo-mandibulare pot fi cauzate de alinierea incorectă a dinților și de o funcționare incorectă în masticație;


• Vorbire fără dificultăți – în unele cazuri, alinierea incorectă a dinților și a maxilarului provoacă dificultăți de vorbire și pronunție

Când Trebuie Să Porți Aparat Dentar?

Aparatul dentar este recomandat atunci când te afli în una din următoarele situații:

1. Dinți înghesuiți: Dinții suprapuși sau înghesuiți pot fi dificil de curățat, ceea ce poate duce la probleme dentare și gingivale.

2. Spații interdentare mari: Dacă există spații prea mari între dinți, acestea pot crea o problemă estetică sau pot duce la probleme de aliniere.

3. Mușcături incorecte: Problemele de aliniere dentară pot cauza mușcături incorecte (supraocluzia verticală, ocluzia inversă, ocluzia deschisă, ocluzia încrucișată), ceea ce poate duce la probleme de sănătate orală, cauzând disconfort la nivelul maxilarelor

4. Protruzia dinților: Dinții proeminenți pot fi vulnerabili la fracturi sau pot cauza probleme de estetică.

5. Probleme de vorbire sau mestecare: Unele probleme de vorbirea sau sunt cauzate de probleme de ordin ortodontic.

În general, oricine dorește să își îmbunătățească sănătatea dentară sau aspectul zâmbetului poate beneficia de purtarea unui aparat dentar. Programează-te la consultația gratuită și vino să discuți cu un medic stomatolog pentru a determina ce tip de aparat dentar este potrivit pentru tine și pentru a începe tratamentul cât mai curând posibil.

Mod De Funcționare Aparat Dentar

Aparatul dentar funcționează prin aplicarea unei presiuni constante și controlate asupra dinților, astfel încât aceștia să se miște gradual într-o poziție mai corectă.

Există mai multe tipuri de aparate dentare, dar cele obișnuite folosesc o combinație de bracket-uri (dispozitive lipite pe suprafața dinților) și un fir de sârmă special (arcul) care este responsabil pentru distribuirea forțelor pe dinți.

În clinica Smile Design folosim atât aparate dentare clasice, cât și aparate dentare moderne care au o eficiență crescută, ajustarea lor fiind făcută cu ajutorul scanerelor 3D și a software-ului de simulare a mișcării dentare.

Aceste tehnologii permit medicului stomatolog să prevadă cu mai mare acuratețe modul în care dinții se vor mișca și să ajusteze planul de tratament în timp real.

Durata tratamentului cu aparat dentar poate varia, în funcție de complexitatea cazului și de tipul de aparat dentar folosit. În general, acesta durează între câteva luni și câțiva ani, iar pacientul trebuie să efectueze vizite regulate la medicul stomatolog pentru ajustarea aparatului dentar și pentru monitorizarea progresului.

De Ce Clinica Smile Design?

Consultații de specialitate GRATUITE – Fie că ne treci pragul pentru o simplă coroană dentară, fie că vii pentru a obține un Hollywood smile cu fațete dentare, prima consultație și planul de tratament sunt complet GRATUITE

Calitate Și Siguranță-  Prioritizăm calitatea și siguranța, oferind îngrijire la nivel înalt, menținând standarde stricte de siguranță și utilizând numai materiale și echipamente de cea mai bună calitate.

Profesionalism – Deși medicii Smile Design au o vastă experiență internațională și au acumulat zeci de diplome de-a lungul anilor, pentru noi, cele mai răsunătoare realizări sunt în continuare miile de recenzii ale pacienților mulțumiți.

Îngrijire Dentară Completă – Indiferent de nevoia pe care o ai, de la aplicarea unei simple fațete dentare, până la refacerea completă a danturii, zâmbetul pe care îl vei obține la noi în clinică este unul atrăgător, unic și complet personalizat.

aparat dentar invizibil Invisalign​

Alte Tipuri De Aparat Dentar

aparat dentar invizibil Invisalign​

Pe lângă aparatele dentare clasice, metalice, în clinică folosim și alte alternative mai estetice:

Aparat Dentar Invisalign – Aparatul dentar Invisalign este alcătuit dintr-un set de gutiere transparente, invizibile, care transformă aparatul într-unul nu doar eficient, ci și extrem de estetic.

O soluție modernă de îndreptare a dinților, un tratament de ultimă generație, Invisible Aligners (Invisalign) transformă zâmbete aplicând o forță controlată asupra dinților, modificând poziția acestora în toate 3 direcțiile: pe orizontală, pe verticală și în adâncime.

Aparat Dentar Incognito – Aparatul dentar Incognito este o opțiune de tratament ortodontic invizibilă care, spre deosebire de aparatele dentare tradiționale care sunt fixate pe partea exterioară a dinților, utilizează bracketuri personalizate, montate pe partea interioară a acestora.

Acest aspect face ca aparatul dentar Incognito să fie discret și aproape invizibil pentru cei din jur.

Aparat Dentar Safir – Aparatul dentar safir este o opțiune de tratament ortodontic care folosește bracketuri din cristal de safir, fixate pe partea exterioară a dinților.

Cristalul de safir este un material transparent, foarte dur și rezistent la zgârieturi, ceea ce face ca aparatele dentare din safir să fie foarte durabile și estetice.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 4,9/5
Recenziile Pacienților Noștri

Despre redare videouri Alexandra STAN -smile design bucuresti

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

Alexandra STAN
Despre redare videouri Raffaelle schiavi-smile design bucuresti

Sunt Raffaele Schiavi si sunt jucator de fotbal in Italia. L-am cunoscut pe doctorul Ayman printr-un prieten de-al meu care a venit și el aici si mi-a placut atat rezultatul cat si calitatea oamenilor de aici. Foarte profesionisti si meticulosi, atenti la cele mai mici detalii, orientati spre rezultat si cu grija fata de pacient.

Raffale SCHIAVI
Despre redare videouri Alexandra STAN -smile design bucuresti

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

Alexandra STAN
Despre redare videouri Raffaelle schiavi-smile design bucuresti

Sunt Raffaele Schiavi si sunt jucator de fotbal in Italia. L-am cunoscut pe doctorul Ayman printr-un prieten de-al meu care a venit și el aici si mi-a placut atat rezultatul cat si calitatea oamenilor de aici. Foarte profesionisti si meticulosi, atenti la cele mai mici detalii, orientati spre rezultat si cu grija fata de pacient.

Raffale SCHIAVI
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Loredana S.
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Daniela G.
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Vasile F.

Iată Câteva Dintre Zâmbetele Unice Create De Noi

12
1a1b
4a4b
7a7b
34
2a2b
5a5b
8a8b
10a10b
56
3a3b
6a6b
9a9b

Revendică Consultația Ta GRATUITĂ (Valoare: 500 Lei)

În timpul acestei ședințe specialiștii noștri vor identifica situația ta particulară și vor alcătui planul de tratament pentru a te ajuta să obții zâmbetul perfect în cel mai scurt timp.

Iată ce vei descoperi în timpul consultației GRATUITE…

Specialiștii noștri îți vor face o serie de teste neinvazive pentru a detecta cu precizie datele tale biometrice de interes: starea danturii și a gingiilor, calitatea structurii osoase etc

Împreună cu un specialist Smile Design, veți parcurge un chestionar medical bine structurat în urma căruia vei afla ce proceduri sunt potrivite pentru tine

Ți se va face un plan de proceduri special croit pentru zâmbetul tău, în urma căruia vei capăta un zâmbet unic compatibil cu tenul tău și cu structura ta facială… vei căpăta zâmbetul perfect

Timpul tău este prețios și suntem siguri că nu vrei să îl irosești pe metode ce nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Clinica Smile Design îți va reda încrederea de a zâmbi, iar tu te vei putea privi în oglindă cu satisfacția că zâmbetul tău este într-adevăr unul perfect. Completează fomularul de mai jos și vino să ne cunoaștem

P.S. Locurile pentru Consultația Gratuită sunt limitate și se ocupă rapid în fiecare lună, de aceea le acordăm în regim de “primul venit, primul servit”. Grăbește-te și rezervă-ți un loc, cât încă sunt disponibile.

Scroll to Top
×