fbpx

Fă Primul Pas În Drumul
Către O Dantură De Invidiat!

Fă Primul Pas În Drumul Către O Dantură De Invidiat!

Programează-te la o consultație GRATUITĂ și descoperă cum poți obține zâmbetul perfect… Un zâmbet unic și strălucitor, potivit tenului tău și structurii faciale (Valoare 500 Lei)
Programează-te la o consultație GRATUITĂ și descoperă cum poți obține zâmbetul perfect…
Rulează videoul
Smile Design Bucuresti Libertatea
Smile Design Bucuresti Gold Magazin
Smile Design Bucuresti Unica
Smile Design Bucuresti Avantaje
Smile Design Bucuresti VIVA

Eviți bolile gingivale! Îți menții dinții sănătoși! Spui adio plăcii bacteriene!

Tratamentul de profilaxie dentară este unul dintre cele mai importante tratamente preventive pentru sănătatea dentară și gingivală.

Clinica Smile Design oferă servicii complete de profilaxie dentară, care includ curățarea profesională a dinților, detartrajul (îndepărtarea tartrului și a plăcii dentare), periajul interdental și aplicarea de fluor.

Aceste proceduri ajută la îndepărtarea depunerilor dentare, la prevenirea cariilor dentare și a bolilor gingivale, menținând sănătatea și frumusețea zâmbetului.

Echipa noastră de specialiști oferă tratamente personalizate de profilaxie dentară, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui pacient.
În plus, oferim sfaturi și instrucțiuni privind igiena orală adecvată și metode de prevenire a problemelor dentare și gingivale.

Pentru un zâmbet sănătos și frumos, programează-te la o consultație gratuită și vino în clinică pentru a descoperi cum poți obține zâmbetul perfect

Motivele pentru care profilaxia trebuie să facă parte din vizitelor de rutină la stomatolog

Profilaxia elimină placa bacteriană

Cariile dentare și defectele de smalț apar sub această placă bacteriană ce se depune din cauza unei igiene orale precare.

Sănătatea orală la capacitate maximă

După igienizare, medicul îți va spune care sunt zonele predispuse la depunerea tartrului și formare a cariilor.

Profilaxia te ajută să eviți bolile gingivale

Ședințele de profilaxie regulate, perierea corectă a dinților de două ori pe zi și folosirea aței dentare și a apei de gură, sunt factori cheie în prevenirea acestor boli.

Zâmbet alb și strălucitor

Petele de tutun, cafea și ceai pot fi eliminate în ședința de profilaxie. Tehnica air-flow te ajută să ai un zâmbet mai alb și mai strălucitor.

Îți menții dinții sănătoși

Controlul stomatologic și detartrajul regulat sunt absolut necesare pentru protejarea dinților naturali. Ele determină sanătatea gingiilor.

85% Din Cazurile De Respirație Urât Mirositoare Sunt Cauzate De Probleme Dentare

85% din cazurile de respirație urât mirositoare sunt cauzate de probleme dentare. Dar toate acestea îți au rezolvarea într-o clinică stomatologică.

Asigură-ți o igienă orală corespunzătoare, contrale periodice și ședințe regulate de profilaxie pentru a avea permanent un zâmbet sănătos și o respirație fresh.

La Smile Design beneficiem de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic, inclusiv scanere de cancer oral, iar medicii noștri dedicați se asigură că pentru orice problemă vei primi un plan de tratament personalizat și eficient.

Rezervă-ți astăzi consultația gratuită pentru a afla cum poți obține un zâmbet perfect.

Poți Preveni Cancerul Oral

Odată cu ședința periodică de profilaxie, medicii Smile Design îți vor scana cavitatea buclă pentru testul de detectare a celulelor canceroase.

Clinica Smile Design este una dintre singurele clinici din Bucuresti care dispune de aparatul performant VELscop VX.

VELscope VX este un sistem de diagnosticare a cavității orale cu scopul de a descoperi din timp anormalitățile mucoasei, rolul acestui sistem în diagnosticarea timpurie a canceruui fiind foarte important.


Putem depista și infecțiile virale și bacteriene, papiloamele scuamoase (responsabile de apariția cancerului), tumori ale glandei salivare și alte anomalii ale mucoasei orale.

Cancerul oral depistat în faze incipiente este tratabil în proporție de 80%.

Poți Preveni Parodontoza

Medicii stomatologi specialiști în parodontologie din cadrul Smile Design atrag atenția asupra faptului că vârsta nu este un criteriu pentru apariția parodontitei.

În cazul multor persoane tinere au fost remarcate forme foarte agresive ale acestei afecțiuni gingivale, iar tratarea acestora poate fi realizată doar sub stricta supraveghere a parodontologului.

În funcție de situația fiecărui pacient, acesta va stabili cea mai eficientă măsură de tratament (detartraj și chiuretaj subgingival / drenaj abces parodontal / tratament parodontal în câmp deschis / tratament Emdogain / aplicarea pastei cu antibiotic și antiinflamator / chirurgie parodontala regenerativă) și se va asigura de monitorizarea evoluției afecțiunii pe termen îndelungat, nu doar până în momentul în care se va remarca stagnarea acesteia.

De Ce Clinica Smile Design?

Consultații de specialitate GRATUITE – Fie că ne treci pragul pentru o simplă coroană dentară, fie că vii pentru a obține un Hollywood smile cu fațete dentare, prima consultație și planul de tratament sunt complet GRATUITE

Calitate Și Siguranță-  Prioritizăm calitatea și siguranța, oferind îngrijire la nivel înalt, menținând standarde stricte de siguranță și utilizând numai materiale și echipamente de cea mai bună calitate.

Profesionalism – Deși medicii Smile Design au o vastă experiență internațională și au acumulat zeci de diplome de-a lungul anilor, pentru noi, cele mai răsunătoare realizări sunt în continuare miile de recenzii ale pacienților mulțumiți.

Îngrijire Dentară Completă – Indiferent de nevoia pe care o ai, de la aplicarea unei simple fațete dentare, până la refacerea completă a danturii, zâmbetul pe care îl vei obține la noi în clinică este unul atrăgător, unic și complet personalizat.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 4,9/5
Recenziile Pacienților Noștri

Despre redare videouri Alexandra STAN -smile design bucuresti

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

Alexandra STAN
Despre redare videouri Raffaelle schiavi-smile design bucuresti

Sunt Raffaele Schiavi si sunt jucator de fotbal in Italia. L-am cunoscut pe doctorul Ayman printr-un prieten de-al meu care a venit și el aici si mi-a placut atat rezultatul cat si calitatea oamenilor de aici. Foarte profesionisti si meticulosi, atenti la cele mai mici detalii, orientati spre rezultat si cu grija fata de pacient.

Raffale SCHIAVI
Despre redare videouri Alexandra STAN -smile design bucuresti

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

Alexandra STAN
Despre redare videouri Raffaelle schiavi-smile design bucuresti

Sunt Raffaele Schiavi si sunt jucator de fotbal in Italia. L-am cunoscut pe doctorul Ayman printr-un prieten de-al meu care a venit și el aici si mi-a placut atat rezultatul cat si calitatea oamenilor de aici. Foarte profesionisti si meticulosi, atenti la cele mai mici detalii, orientati spre rezultat si cu grija fata de pacient.

Raffale SCHIAVI
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Loredana S.
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Daniela G.
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Vasile F.

Iată Câteva Dintre Zâmbetele Unice Create De Noi

12
1a1b
4a4b
7a7b
34
2a2b
5a5b
8a8b
10a10b
56
3a3b
6a6b
9a9b

Revendică Consultația Ta GRATUITĂ (Valoare: 500 Lei)

În timpul acestei ședințe specialiștii noștri vor identifica situația ta particulară și vor alcătui planul de tratament pentru a te ajuta să obții zâmbetul perfect în cel mai scurt timp.

Iată ce vei descoperi în timpul consultației GRATUITE…

Specialiștii noștri îți vor face o serie de teste neinvazive pentru a detecta cu precizie datele tale biometrice de interes: starea danturii și a gingiilor, calitatea structurii osoase etc

Împreună cu un specialist Smile Design, veți parcurge un chestionar medical bine structurat în urma căruia vei afla ce proceduri sunt potrivite pentru tine

Ți se va face un plan de proceduri special croit pentru zâmbetul tău, în urma căruia vei capăta un zâmbet unic compatibil cu tenul tău și cu structura ta facială… vei căpăta zâmbetul perfect

Timpul tău este prețios și suntem siguri că nu vrei să îl irosești pe metode ce nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Clinica Smile Design îți va reda încrederea de a zâmbi, iar tu te vei putea privi în oglindă cu satisfacția că zâmbetul tău este într-adevăr unul perfect. Completează fomularul de mai jos și vino să ne cunoaștem

P.S. Locurile pentru Consultația Gratuită sunt limitate și se ocupă rapid în fiecare lună, de aceea le acordăm în regim de “primul venit, primul servit”. Grăbește-te și rezervă-ți un loc, cât încă sunt disponibile.

Scroll to Top