fbpx

Implant Dentar Preț București | Cât Costă Implantul Dentar

Implant Dentar Preț București

Implant Dentar Preț București
Implant Dentar Preț București

Un zâmbet frumos este mai mult decât un avantaj estetic, este și un etalon al unei sănătăți orale bune. Însă, pentru mulți dintre noi, pierderea unui dinte sau a mai multora poate fi o realitate neplăcută.

Aici intervin implanturile dentare, o soluție modernă care aduce zâmbetul înapoi pe chipul pacienților. Dar cât costă, de fapt, un implant dentar în București? Hai să descoperim împreună în acest articol!

Ce Este Un Implant Dentar?

Un implant dentar este, în esență, un înlocuitor artificial pentru rădăcina unui dinte. Fabricat din titan sau zirconiu, acesta se fixează în osul maxilar și servește ca bază pentru un dinte artificial. Implantul dentar este o soluție durabilă și naturală la aspect pentru înlocuirea dinților lipsă, indiferent dacă ați pierdut un dinte din cauza unei boli, a unui accident sau a vreunui alt motiv.

Implanturile dentare sunt în general preferate de către medici și pacienți pentru că se integrează cu osul maxilar, oferind astfel o stabilitate mai mare decât alte tipuri de proteze dentare. Ele nu doar că îmbunătățesc aspectul estetic, dar și funcționalitatea masticatorie și vorbirea, contribuind la creșterea încrederii în sine a pacientului. Mai mult decât atât, având în vedere că sunt fixate în os, implanturile pot preveni resorbția osoasă care apare adesea după pierderea dinților.

Implant Dentar Preț București –Factori Care Influențează Prețul Implantului Dentar

Prețul unui implant dentar poate varia în funcție de o serie de factori, dintre care unele dintre cele mai relevante sunt:

 1. Materialul implantului: Titanul este cel mai utilizat material pentru implanturile dentare fiind recunoscut pentru durabilitatea sa. Calitatea materialului influențează semnificativ costul implantului.
 2. Complexitatea cazului: Prețul poate varia în funcție de complexitatea cazului pacientului. Dacă este nevoie de tratamente adiționale, cum ar fi extracții dentare sau proceduri de grefă osoasă, acestea vor adăuga la costul total.
 3. Tehnologia utilizată: Tehnologiile moderne, cum ar fi scanările 3D și ghidurile chirurgicale digitale, pot crește costul procedurii, dar aduc și avantaje majore în termeni de precizie și confort pentru pacient.
 4. Experiența și reputația medicului dentist: Un implant dentar este o investiție importantă în sănătatea dvs. orală și ar trebui efectuat de un medic dentist cu experiență și bine instruit. Medicii dentiști cu o reputație solidă pot percepe tarife mai mari.

Implant Dentar Preț București – Prețul Implantului Dentar La Smile Design București

La Smile Design București, ne mândrim cu oferirea unor implanturi dentare de înaltă calitate la prețuri competitive. Avem o gamă de opțiuni disponibile pentru a se potrivi diferitelor nevoi și bugete:

 1. Implant dentar BREDENT (Germania): Acest implant premium este disponibil la prețul de 650 EURO. BREDENT este recunoscut la nivel mondial pentru calitatea excepțională a produselor sale și este alegerea perfectă pentru pacienții care doresc o soluție durabilă și estetică.
 2. Implant dentar DENTIUM: Prețul pentru acest implant de înaltă calitate este de 600 EURO. DENTIUM este cunoscut pentru excelenta sa în tehnologia implanturilor, oferind soluții fiabile și durabile.
 3. Implant dentar Zimmer (USA): Acest implant este oferit la prețul de 650 EURO. Zimmer este un lider de piață în domeniul implanturilor dentare, oferind soluții de încredere pentru toate nevoile pacienților.

Toate prețurile noastre pentru implanturi dentare includ și taxa pentru procedura chirurgicală. Este important de reținut că aceste costuri pot varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient. Vă încurajăm să programați o consultație cu unul dintre experții noștri pentru a discuta mai multe despre opțiunile dvs. de implant dentar.

Implant Dentar Preț București – De Ce Să Alegi Smile Design București Pentru Implantul Tău Dentar?

Există numeroase motive pentru care Smile Design București este alegerea ideală pentru procedura ta de implant dentar.

 1. Experiența și competența: Echipa noastră este formată din medici dentiști experimentați și bine instruiți care sunt angajați în a oferi cea mai bună îngrijire posibilă. Am investit timp și resurse în formare continuă, pentru a ne asigura că rămânem la curent cu ultimele tehnici și tehnologii.
 2. Tehnologia avansată: Utilizăm tehnologie de ultimă oră pentru a ne asigura că procedura de implant dentar este cât mai confortabilă, sigură și eficientă posibil. Aceasta include scanări 3D, planificare computerizată a implantului și ghiduri chirurgicale digitale.
 3. Opțiuni de finanțare: Ne dam seama că un implant dentar este o investiție semnificativă. De aceea, oferim opțiuni de finanțare pentru a face procedura mai accesibilă.
 4. Îngrijire personalizată: Înțelegem că fiecare pacient este unic, așa că personalizăm fiecare plan de tratament pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Implant Dentar Preț București – Consultatie GRATIS ACUM

Alegerea de a investi într-un implant dentar este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții tale. La Smile Design București, Implant Dentar Preț București suntem aici pentru a te ghida prin fiecare pas al procesului.

Dacă te gândești la un implant dentar și vrei să afli mai multe despre opțiunile tale, te încurajăm să programezi o consultație gratuită cu echipa noastră de experți. Vom evalua starea ta orală, vom răspunde la toate întrebările tale și vom discuta despre cel mai bun plan de tratament pentru tine.

Nu lăsa să treacă o altă zi fără a lua măsuri pentru a-ți îmbunătăți sănătatea orală. Contactează-ne astăzi pentru a-ți programa consultația gratuită!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
×