fbpx

Preț Fațete Dentare Toată Gura: Cât Te Costă Un Zâmbet Complet De Hollywood?

Preț Fațete Dentare Toată Gura

Zâmbetul este cel mai strălucitor accesoriu pe care îl poți purta, iar un zâmbet de Hollywood poate adăuga strălucirea supremă aspectului tău. Fațetele dentare reprezintă soluția ideală pentru a-ți transforma zâmbetul și a obține acel „Hollywood Smile” pe care l-ai dorit mereu. Dar cât te-ar costa un zâmbet de Hollywood? În acest articol, vom discuta despre costurile asociate cu fațetele dentare pentru toată gura la nivel global, în România și în special la clinica noastră, Smile Design București.

Preț Fațete Dentare Toată Gura

Preț Fațete Dentare Toată Gura – Prețul Unui Hollywood Smile La Nivel Global

Un zâmbet de Hollywood este definit prin aplicarea a 20 de fațete dentare, 10 pe arcada superioară și 10 pe arcada inferioară, pentru a-ți oferi acel zâmbet strălucitor, perfect aliniat, care te face să te simți ca o vedetă de cinema.

La nivel global, costurile unui Hollywood Smile pot varia în funcție de multe variabile, inclusiv locația clinicii dentare, experiența și reputația medicului dentist, precum și tipul și calitatea fațetelor dentare utilizate.

În Statele Unite, de exemplu, prețul mediu pentru o fațetă dentară se poate situa între 800 și 2000 de dolari. Așadar, pentru un set complet de 20 de fațete dentare, prețul poate varia de la 16.000 la 40.000 de dolari.

În alte părți ale lumii, precum Dubai sau Londra, prețurile pot fi chiar mai ridicate, ajungând până la 3000 de dolari pe dinte. Astfel, costul unui Hollywood Smile poate ajunge la 60.000 de dolari.

Dar nu te speria, aceste prețuri sunt la capătul de sus al scalei. În multe locuri, inclusiv în România, prețurile pentru fațete dentare sunt mult mai accesibile, fără a compromite calitatea sau rezultatul final. Hai să vedem mai multe detalii în următoarea secțiune a articolului nostru.

Preț Fațete Dentare Toată Gura – Ce Determină Prețul Fațetelor Dentare Pentru Toată Gura?

Prețul unui set complet de fațete dentare, necesar pentru a obține acel zâmbet de Hollywood, poate fi influențat de mai mulți factori:

  1. Materialul fațetelor dentare: Fațetele pot fi realizate din diferite materiale, inclusiv compozit și porțelan. Fațetele de porțelan sunt de obicei mai costisitoare, dar sunt și mai durabile și oferă un aspect mai natural.
  2. Numărul de fațete necesare: Un zâmbet de Hollywood necesită de obicei 20 de fațete – 10 pe arcada superioară și 10 pe cea inferioară. Cu cât aveți nevoie de mai multe fațete, cu atât costul total va fi mai mare.
  3. Locația și expertiza clinicii dentare: Cliniciile dentare de top care se specializează în estetică dentară pot percepe tarife mai mari datorită expertizei și reputației lor. De asemenea, locația clinicii poate influența prețul, cu clinici în orașe mari sau regiuni cu costuri ridicate de trai care pot avea prețuri mai mari.
  4. Costurile adiționale: Acestea pot include consultări, raze X, anestezie și alte tratamente necesare înainte de aplicarea fațetelor.

Preț Fațete Dentare Toată Gura- Hollywood Smile În România: O Soluție Accesibilă Pentru Un Zâmbet Strălucitor

În ultimii ani, România a devenit un centru pentru turismul dentar, cu mulți pacienți străini care aleg să-și facă tratamentele dentare aici datorită prețurilor mai accesibile. Un Hollywood Smile nu face excepție de la această tendință.

Prețurile pentru fațetele dentare în România variază, dar în general sunt mult mai accesibile comparativ cu alte țări europene sau cu SUA. Deși prețurile pot varia în funcție de clinica dentară și de complexitatea cazului fiecărui pacient, în medie, costul unui Hollywood Smile în România este de aproximativ 5000 – 9000 de euro.

Totuși, la clinica noastră, Smile Design București, oferim acest serviciu pentru un preț foarte bun, având în vedere calitatea premium a fațetelor pe care le folosim.

Preț Fațete Dentare Toată GuraHollywood Smile La Smile Design București: Un Zâmbet De Hollywood La Un Preț Accesibil

La Smile Design București, ne mândrim cu oferirea de servicii dentare de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile. Dacă visați la un zâmbet de Hollywood, suntem aici pentru a vă ajuta să-l obțineți fără să vă goliți complet buzunarele.

Pentru numai 6600 euro, vă puteți transforma complet zâmbetul. Acest preț include 20 de fațete dentare premium – 10 pe arcada superioară și 10 pe cea inferioară – toate realizate cu precizie de către experții noștri dentari pentru a se potrivi perfect cu gura și zâmbetul dumneavoastră.

Fațetele noastre dentare sunt realizate din porțelan de cea mai bună calitate, care nu numai că imită perfect aspectul natural al dinților, dar este și extrem de rezistent la uzură și decolorare. Prin urmare, puteți fi sigur că zâmbetul dvs. de Hollywood va arăta la fel de strălucitor și după mulți ani.

Avantajele noastre nu se opresc doar la preț. La Smile Design București, ne angajăm să oferim fiecărui pacient o experiență de îngrijire dentară personalizată și confortabilă. Echipa noastră de profesioniști dedicați este aici pentru a vă ghida prin fiecare etapă a procesului și pentru a vă asigura că sunteți complet mulțumit cu noul dvs. zâmbet.

Așadar, dacă vă doriți un zâmbet de Hollywood, dar vă îngrijorați de prețul fațetelor dentare pentru toată gura, contactați-ne la Smile Design București. Suntem gata să vă ajutăm să obțineți zâmbetul la care ați visat la un preț pe care vi-l puteți permite.

Preț Fațete Dentare Toată Gura De Ce Să Alegi Smile Design București Pentru Fațetele Dentare?

Alegerea locului potrivit pentru a vă transforma zâmbetul este o decizie importantă. La Smile Design București, vă oferim mai mult decât doar fațete dentare de înaltă calitate la un preț competitiv – vă oferim un serviciu complet, care are la bază îngrijirea și respectul pentru nevoile dvs. specifice.

Expertiza și profesionalismul echipei: Echipa noastră este compusă din specialiști în estetică dentară cu o vastă experiență în crearea de zâmbete de Hollywood. Ei lucrează cu grijă și atenție la fiecare detaliu, pentru a vă asigura că obțineți zâmbetul perfect pe care vi l-ați dorit.

Tehnologie de vârf: Utilizăm tehnologii moderne în toate procedurile noastre, ceea ce ne permite să realizăm fațete dentare care se potrivesc perfect cu dinții dvs. și care sunt durabile și rezistente în timp.

Îngrijire personalizată: Fiecare pacient este unic, iar noi ne străduim să oferim o experiență de îngrijire dentară personalizată pentru fiecare. Ne luăm timpul să înțelegem nevoile și obiectivele dvs. estetice, pentru a putea crea fațetele dentare perfecte pentru zâmbetul dvs.

Confort și siguranță: Ne angajăm să vă facem vizita la dentist cât mai confortabilă și lipsită de stres posibil. Clinica noastră este concepută pentru a vă oferi un mediu relaxant și primitor, iar echipa noastră este întotdeauna gata să răspundă la orice întrebări sau îngrijorări pe care le puteți avea.

Preț Fațete Dentare Toată Gura Consultație GRATUITĂ

Într-adevăr, un zâmbet de Hollywood poate fi un vis devenit realitate, fără a fi necesar să cheltuiți o avere. Cu prețuri accesibile, experiență vastă și o dedicație pentru îngrijirea personalizată, Smile Design București este alegerea ideală pentru obținerea fațetelor dentare perfecte. Dacă sunteți gata să vă transformați zâmbetul și să vă creșteți încrederea, vă invităm să ne contactați astăzi pentru o consultație gratuită. Echipa noastră de profesioniști este gata să vă ajute să faceți primul pas către zâmbetul dvs. de Hollywood.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top