fbpx

Zâmbetul Pierdut Se Recapătă – Clinica dentara smile design bucuresti

Zâmbetul reprezintă cartea de vizită și vă poate defini întreaga zi. Din diferite motive însă la un moment dat la nivelul danturii apar probleme ce umbresc un zâmbet strălucitor. O vizită la un cabinet stomatologic profesionist va remedia nu doar problema stomatologică ci va reda fluxul normal al activităților zilnice.

Clinica dentara smile design bucuresti

Clinica Dentară Smile Design București – Locul Unde Profesionalismul E Prieten Cu Empatia

Durerea de dinți este una dintre cele mai sâcâitoare dureri pe care le veți experimenta de-a lungul vieții. Pe lângă durere se alterează vizibil și starea de spirit, contactul social, iar perna devine cel mai bun medicament nocturn. Săătatea dentară este prețioasă și la cel mai mic fior de durere o  vizită într-un cabinet stomatologic este esențială.

Clinica Dentara Smile Design București alături de echipa de medici stomatologi va încerca să vă preia din dureri încă de la intrare. Cu un ambient modern, aparatură performantă, materiale de înaltă calitate și profesionalismul medicilor este locația unde durerea rămâne la ușa, iar zâmbetul iese din anonimat.

În cadrul clinicii Smile Design veți beneficia de o gamă variată de servicii dentare menite să rezolve și cea mai dicilă problemă. Clinica oferă montarea aparatelor dentare, albire dinți, implant dentar specializat, fațete dentare, ortodonție, prevenție și profilaxie dentară. Dr. Ayman Abboud, fondatorul clinicii este specializat în chirurgie dento-alveolară și implantologie, medic radiolog și este membru al Colegiului Dentiștilor din România, membru al Asociației Europene pentru Osteointegrare și al Asociației dentare Libaneze din Beirut.  I se alătură în misiunea de a restabili un zâmbet estetic și funcțional medici specializați în protetică și estetică dentară, endodonție , ortodonție și invisalign, ortopedie dento-facială și parodontologie.

Gamă Variată De Servicii La Cele Mai Înalte Standarde – Clinica Dentara Smile Design Bucuresti

Designul elegant al clinicii și atmosfera primitoare fac un tot unitar cu serviciile premium la prețuri accesibile. Materialele utilizate în manoperă respectă normele în vigoare și vor asigura o lucrare eficientă ce își va dovedi longevitatea în timp. Veți beneficia de un consult gratuit în urma căruia veți primi un diagnostic specializat, vi se va alcătui un plan de tratament personalizat și veți avea parte de rezolvarea problemei dentare în cel mai scurt timp.

Echipa de medici stomatologi este empatică și vă stă la dispoziție cu orice informație aveți nevoie. Pe tot parcursul procedurii stomatologice veți fi la curent cu etapele ce vor trebui parcurse.

Clinica stomatologică Smile Design vă pune la dispoziție posibilitatea de a achita intervențiile dentare și în rate pentru a scăpa de o presiune materială suplimentară. Echipa de medici stomatologi participă frecvent la cursuri de perfecționare și seminarii, astfel încât să fie la curent cu noutățile apărute și să pună în practică noi tehnici inovatoare. Procedurile dentare se realizează sub anestezie, iar dacă aveți fobie de durere nu aveți motive să vă faceți griji.

Clinica respectă toate normele de igienă în vigoare, instrumentarul este atent sterilizat, iar medicii sunt echipați corespunzător.

Nu Mai Amânați Vizita Într-Un Cabinet Stomatologic – Clinica Dentara Smile Design Bucuresti

În momentul în care durerea dentară se instalează vizita într-un cabinet stomatologic nu trebuie amânată. Pe lângă durere și disconfort, afecțiunea de care suferiți se poate agrava, iar tratamentul ulterior să fie de durată prelungită. Medicii clinicii Smile Design se vor asigura că în cel mai scurt timp veți scăpa de durerile chinuitoare. O evaluare a situației le va permite medicilor să intervină în cel mai scurt timp. Sănătatea dentară este esențială pentru un zâmbet cuceritor și pentru ca funcțiile danturii să nu fie afectate. În cadrul clinicii veți beneficia și de suport informațional în ceea ce privește igiena dentară. Veți primi sfaturi prețioase și în acest mod veți putea preîntâmpina eventualele neplăceri apărute.

Smile Design este locul în care ambientul modern și primitor se împletește armonios cu profesionalismul, materialele de calitate, tehnologia inovatoare și o echipă de medici ce vă vor trata cu respect.

Cu cât se intervine mai rapid cu atât vă veți putea desfășura în același ritm activitățile cotidiene și veți zâmbi plin de încredere. Nu lăsați o problemă dentară să vă afecteze mai mult decât vă puteți imagina. Tehnologia este într-un continuu progres și nu aveți niciun motiv pentru care să amânați intervenții stomatologice ce vă vor face doar bine. La revedere durere sâcâitoare și bun venit zâmbet molipsitor și sănătos. Smile Design vă garantează o experiență dentară premium.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
×