fbpx

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

 

Aveam dinți foarte urâți sus și voiam să îi refac. Am fost la mai mulți medici, în Liban și în Africa, dar nu am fost mulțumit cu discuțiile. Recomand cu încredere să veniți în București și aici la clinică unde staff-ul este foarte profesionist, lucrează rapid și unde primiți rezultate bune pentru prețul corect. Sunt foarte fericit cu rezultatele și îl recomand cu încredere pe Dr. Ayman și echipa lui

Am ajuns la cabinetul domnului doctor Ayman prin recomandarea unor prieteni. Am avut nevoie de un implant frontal care, de altfel, a fost total nedureros și, contrar fricilor mele, chiar mă simt foarte bine.Sunt foarte mulțumită de serviciile primite!

Am venit din Milano pentru a-mi pune fațete dentare. Vin la Dr. Ayman de mult timp și sunt foarte mulțumită de rezultatul obținut.
Vreau să îi mulțumesc întregii echipe și lui Dr. Ayman

Înainte nu eram mulțumit de zâmbetul meu, așa că am decis să îmi pun fațete. Dinții mei erau destul de galbeni de la cafea și țigări și nu zâmbeam aproape deloc, dar acum tot sunt un zâmbet. Aș recomanda oricărui prieten și cunoștință să vină la domnul doctor Ayman, deoarece este foarte profesionist. Atât el, cât și toată echipa lui.

Am venit la Dr. Abboud pentru că aveam deja recomandări pentru el și pentru că voiam ca cel mai bun profesionist să aibă grijă de dinții mei.

Alexandra Stan

Ramzi

Lori

Matej

Vasile

Elena

Scroll to Top