fbpx

Albire Dinți în București: Secretul Din Spatele Unui Zâmbet Demn De Un Star

Articol despre Albire Dinți în București?

Cu siguranță v-ați întrebat de multe ori cum reușesc vedetele sau persoanele publice să aibă mereu un zâmbet impecabil. Răspunsul este simplu: o igienă dentară exemplară, controale periodice la medicul stomatolog, un stil de viață sănătos și un mic As în mânecă reprezentat de unele proceduri stomatologice estetice. Aceste proceduri sunt fie montarea de fațete dentare, fie tratamente de albire dinți.

Albire Dinți în București

Ce reprezintă procedura de albire dinți București?

Albirea dinților este o procedură tot mai populară în stomatologie, care oferă o soluție eficientă pentru îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, redând dinților un aspect luminos și atrăgător. Albirea dinților este o procedură stomatologică care implică utilizarea unor substanțe chimice pentru a îndepărta petele și decolorările, obținând o nuanță de alb mult mai strălucitoare.

Procedura poate fi realizată atât în cabinetul stomatologic, cât și acasă, folosind produse de albire recomandate de medicul stomatolog.

În cadrul clinicii Smile Design Bucharest veți beneficia de servicii premium de estetică dentară: montare fațete dentare, albire dinți.

Cum funcționează albirea dinților?

În procesul de albire al dinților se utilizează substanțe chimice, cum ar fi peroxidul de hidrogen sau peroxidul de carbamidă, care penetrează smalțul dentar și descompun petele și decolorările dentare. Aceste substanțe chimice reacționează cu pigmenții de culoare din interiorul dinților și le schimbă culoarea conferindu-le un aspect mai alb și mai strălucitor.

Există două metode principale de albire a dinților: albirea în cabinetul stomatologic și albirea acasă.

Albirea în cabinetul stomatologic este realizată sub supravegherea unui medic stomatolog și este cea mai indicată. În general se utilizează concentrații mai ridicate de substanțe active pentru a obține rezultate rapide și spectaculoase. Procedura durează, de regulă, aproximativ o oră, iar rezultatele sunt vizibile imediat.

Albirea realizată acasă implică utilizarea unor produse de albire dentară prescrise de medicul stomatolog care pot fi utilizate în siguranță de către pacient. De obicei, se utilizează o concentrație redusă a peroxidului și procedura poate dura între o săptămână și trei săptămâni, în funcție de recomandările medicului dentist.

Albirea dinților în cadrul clinicii Smile Design se realizează cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație precum laserul EpicX Biolase sau Lampa Zoom – Philips.

Procedura de Albire Dinți în București la clinică poate avea efecte vizibile până la 2 ani. Cu o igienă dentară adecvată, vă veți putea bucura de un zâmbet demn de o vedetă pe o perioadă lungă de timp. Albirea dinților nu afectează sănătatea dentară și poate fi repetată la 2-3 ani în funcțiile de necesitățile pacientului. Dinții se albesc cu 6 – 12 nuanțe de alb, schimbarea fiind mai mult decât evidentă.

Care sunt cauzele ce determină schimbarea aspectului dinților ?

Există puține persoane care au un zâmbet complet alb de la mama natură, iar odată cu trecerea timpului și cu înaintarea în vârstă, dantura este supusă la diferite schimbări care îi pot afecta vizibil aspectul.

Fumatul sau consumul de cafea, ceai sau vin pot duce, în timp, la schimbarea culorii dinților.

Tratamentele îndelungate cu antibiotice își pot pune și ele amprenta asupra danturii.

Procedura de Albire Dinți în București vă va îmbunătăți aspectul zâmbetului. Dinții decolorați, pătați sau îngălbeniți pot crea o primă impresie negativă și pot afecta încrederea în sine. Oricine a avut dinți decolorați sau pătați știe că starea de spirit i-a fost afectată în mod negativ. Prin procesul de albire a dinților vă puteți recâștiga încrederea, vă puteți afișaț fără rețineri, vă veți putea îmbunătăți relațiile sociale și activitățile de zi cu zi.

Dinții mai albi pot face ca întregul aspect facial să pară mai tânăr și mai proaspăt. Veți simți o senzație de vitalitate și tinerețe.

Albirea dinților este o procedură stomatologică minim invazivă care nu necesită îndepărtarea smalțului dentar și nu afectează structura dentară.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
×