Aparat dentar – Invisalign

Aparat dentar invizibil - Invisalign Bucuresti

Invisalign este un aparat dentar invizibil, mobil și extrem de confortabil.

Ortodonția, ramura a medicinei dentare specializată în tratamentul disarmoniei dento-alveolare sau în termeni mai puțin academici, „îndreptarea dinților” a luat amploare în ultimii ani, spre bucuria medicilor stomatologi si ortodonti, deoarece este singura specialitate care poate rezolva cu adevărat inghesuirile dentare, anomaliile scheletice, problemele ocluzale, contribuind astfel la pastrarea dintilor naturali pe arcade.

Dacă acum 18 ani singura metoda de a ne indrepta dintii era prin aparate conventionale cu bracketi, astăzi beneficiem de mai multe metode mai estetice și confortabile. În 1998, Invisalign, un aparat ortodontic revoluționar, a schimbat conceptele ortodonției.

Invisalign este de fapt un tratament individualizat adaptat nevoilor fiecărui pacient și constă într-un set de gutiere transparente, realizate printr-un plan de tratament computerizat.

Invisalign este un dispozitiv transparent și mobilizabil, astfel încât poate fi îndepărtat în timpul mesei, permițând o alimentație confortabilă, nerestricționată. Totodata, pacientul se poate spala corect pe dinti, ca si cum nu ar purta un aparat ortodontic. Posibilitatea de a indeparta dispozitivul in timpul meselor si in timpul masurilor de igiena elimină toate efectele negative care pot apărea în timpul purtării unui aparat dentar clasic, cum ar fi aparitia cariilor, coloratiile dentare sau sensibilitatea dentară.

Aparat dentar invizibil – Invisalign Bucuresti | Clinica Smile Design

Invisalign este disponibil în România din 2010 și se mandreste cu peste 1000 de cazuri rezolvate în țară până în prezent și peste 4,5 milioane de cazuri în lume.

Pentru programări sau mai multe informații ne poți contacta la +4 0749 414 848 sau poți face o Programare Online

VEZI MAI MULTE SERVICII STOMATOLOGICE


WhatsApp