Primul pas pe care trebuie sa îl faci este sa treci pragul cabinetului nostru unde vei fi întâmpinat de o echipa de profesioniști.

Pentru ca scurta așteptare ce preceda consultația stomatologica sa fie cât mai plăcută, zona noastră de primire va oferă un ambient liniștit, călduros și relaxant. Personalul de la recepție, mereu disponibil si cu zâmbetul pe buze, vă va răspunde cu promptitudine la eventualele întrebări.

Clinica Smile Design este o clinica de elita ce va oferă servicii dentare din toate ramurile stomatologice: estetica dentară, chirurgie dento-alveolara, protetica dentară, pedodontie, parodontologie, endodonție, ortodonție și stomatologie generală.

In cele 2 cabinete veti fi preluat de către specialiști cu vasta experiența și va fi realizat un plan de tratament individualizat, in conformitate cu tehnicile moderne și raportul calitate-preț .

Aici, designul unic este îmbinat cu echipamente de top și servicii premium.

Cabinetul nostru va ofera servicii in mai multe ramuri ale stomatologiei:

Ortodontia este acea specializare a stomatologiei care se ocupa cu alinierea corecta a dintilor si obtinerea ocluziei, mai exact a muscaturii perfecte. Dintii care erup in pozitii incorecte sau nealiniati corespunzator au un prognostic slab, intrucat igiena este aproape imposibil de realizat. O igiena precara atrage dupa sine aparitia cariilor si a inflamatiilor gingivale, ducand ulterior la pierdere dintilor. In unele cazuri tratamentul ortodontic este necesar pentru pregatirea preprotetica, pregatirea chirurgicala, repozitionarea dintilor in vedera punerii unui implant dentar.

Parodontologia este partea de medicina dentara care se ocupa cu tratamentul bolilor ce apar la tesuturile de sustinere ale dintilor denumite in termeni de specialitate parodontiu si popular gingie, si osul din jurul dintilor.

Endodontia reprezinta specialitatea din medicina dentara ce se ocupa cu  prevenirea, diagnosticul, tratament si vindecarea afectiunilor datorate tesutului moale aflat in interiorul dintelui, mai precis pulpa dentara sau nervul dintelui, precum si a ligamentelor de sustinere situate in varful radacinii.

Pentru ca pacientii nostri merita cele mai bune servicii, pe langa personalul de inalta tinuta profesionala am avut in vedere si dotarea clinicii noastre cu cele mai moderne echipamente stomatologice.

Din dotarile noastre fac parte:

Unitul dentar sau scaunul stomatologic este dotat cu cea mai noua aparatura pentru a le oferi pacientilor nostrii siguranta si incredere. Planmeca Sovereign este unul dintre cele mai sofisticate unituri dentare de pe piata,reprezentand un concept revolutionar,premiat pentru design-ul indraznet dar si  pentru abilitatea de a integra solutii inovatoare in stomatologie. Pornind de la masa medicului, unitul este dotat cu spray aer/apa, turbina cu fibra optica de tip S , contraunghi si aparatul de ultrasunete. Totodata scaunul prezinta camera intraorala, un mic ajutor al medicului, ce-l ajuta pe acesta sa-i explice pacientului toate neclaritatile legate de patologia prezentata. Scaunul ofera o pozitie unica pentru pacient, iar prin ajustarea spatarului, pacientii sunt relaxati oferindu-i medicului posibilitatea de a-si realiza procedurile stomatologice in cele mai bune conditii. Iluminarea este una de cea mai buna calitate, oferind o culoare uniforma a intregii zone de tratament si se poate inchide/deschide cu ajutorului senzorului de lumina. Controlul infectiei reprezinta o prioritate pentru unitul nostru dentar, acesta oferind cele mai avansate tehnici de dezinfectie periodica si continua.

Lampa de albire, secretul oricarui zambet stralucitor. Design unic cu cap semi-circular, avand posibilitatea de albire a ambelor arcade simultan. Temporizatorul  cu ecran LED  afiseaza timpul de lucru iar ecranul LED afiseaza informatiile pnetru o operare mai usoara. Totodata este prevazuta cu un  ventilator de racire ce ofera protectia la incalzire (se opreste automat cand temperatura este peste 60 grade).

Lampa de sterilizare UV este o metoda actuala de sterilizare a aerului si suprafetelor si cea mai eficienta  inainte de toate interventiile chirurgicale, prin care ne asiguram ca toate condiitile de igiena sunt indeplinite la cele mai inalte standarde. Sterilizarea cu ajutorul luminii ultaviolete este o solutie ultramoderna si foarte eficienta pentru eliminarea microorganismelor, mucegaiului si altor impuritati. In acelasi timp, este o alternativa naturala, care nu implica utilizarea substantelor chimice dezinfectante. Aceste lampi  sterilizeaza cu ajutorul distructiv al radiatiilor UV de tip C, care penetreaza peretele celular si distrug ADN-ul celulelor, efectul fiind atat de impiedicare completa a activitatilor celulare cat si de reproducere a acestora.

Lampa de fotopolimerizare este un aparat utilizat pentru polimerizarea foto a compozitului pe baza de rasini, mai simplu spus, compozitul introdus in cavitatea creata de medicul stomatolog, este intarit utilizand lumina albastra a lampii de fotopolimerizare cu LED. Timpul de polimerizare este reglabil, de la o simpla apasare de buton si poate fi intre 5-40 de secunde. Lampa  prezinta si un accesoriu pentru protectie optica.

Fiziodispenser IMPLANTEO LED folosit pentru interventii chirurgicale si inserarea implanturilor dentare reprezinta cel mai bun ” asistent chirugical” pe care il are la indemana medicul chirurg in timpul procedurilor de implantologie si nu numai. Aparatul prevazut cu ecran tactil color de dimensiuni mari, contine navigare intuitiva cu pictograme descriptive dar si gama de cuplu cu MONT BLANC® piesa de mana contra-unghi. IMPLANTEO LED are o setare si manipulare simpla; contine 10 programe configurabile; afisarea datelor critice in timp real: cuplu in N.cm. si viteza dar si urmararirea constanta a pacientului, datele fiind salvate pe HARD. Functiile principale ale aparatului pot fi controlate cu ajutorul pedalei ergonomic gandita: reglarea irigarii si revers, cresterea cuplului, progresia secventiala.- VEL-Scope este singurul aparat aprobat de HEALTH CANADA si de ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII pentru depistarea CANCERULUI ORAL. Testul, ce are o durata de doar 2 minute, este cea mai simpla, rapida si non-invaziva metoda de depistare a cancerului oral, boala care afecteaza anual aproximativ 1 milion de persoane. Modul in care acesta actioneaza este destul de simplu, astfel aparatul emite o lumina de culoare albastra, puternica ce duce la fluorescenta tesuturilor orale. VEL- SCOPE ajuta la depistarea papiloamelor scuamoase (responasbile de aparitia cancerului), infectiilor virale sau bacteriene dar si a oricaror alte anomalii ale mucoasei orale, fiind singurul aparat din lume care poate depista orice forma de cancer in faza incipenta.

Centrifugă utilizată in tratamentul cu PRP (platelet-rich-plasma). Acest echipament special este utilizat intr-o etapa esențiala a procedurii moderne de plasmolifting. In urma recoltării unei probe sanguine și supunerii la procesul de centrifugare,se va face separarea plasmei de restul sângelui. Prin injectarea acesteia in țesuturile gingivale se obține un efect regenerator și vindecare tisulară accelerata.

Negatoscop panoramic reprezinta aparatul ce ajuta echipa medicala sa citeasca radiografia pacientiilor in cele mai mici detalii.

Gutiera si tipuri de aparate ortodontice:
aparat mobilizabil;
aparat fix cu brackets metalici/ceramica/safir;
aparat invizibil -INCOGNITO.WhatsApp