fbpx

Îndreaptă-ți Dantura În Secret!

Îndreaptă-ți Dantura În Secret!

Drumul Tău Spre Zâmbetul Perfect Aliniat. Subtitlu: Programează-te la o consultație gratuită și descoperă cum poți obține un zâmbet drept și simetric cu plată în rate.
Programează-te la o consultație GRATUITĂ și descoperă cum poți obține zâmbetul perfect…
Rulează videoul
Smile Design Bucuresti Libertatea
Smile Design Bucuresti Gold Magazin
Smile Design Bucuresti Unica
Smile Design Bucuresti Avantaje
Smile Design Bucuresti VIVA

Obține Un Zâmbet Drept Și Simetric, Fără A Purta Un Aparat Dentar Inestetic!

Lasă-mă să ghicesc…

Te-ai săturat să-ți ascunzi zâmbetul din cauza dinților strâmbi.

Așa că ai mers la un medic stomatolog pentru a afla care sunt soluțiile potrivite și în cât timp vei avea un zâmbet atrăgător, iar acesta, bineînțeles că ți-a recomandat purtarea unui aparat dentar timp de câteva luni bune sau poate chiar ani.

I-ai spus medicului că te gândești și că la următoarea conuslatație începeți tratamentul ortodontic pentru îndreptarea dinților,

Doar că, pe măsură ce te gândei la cum va trebui să stai 2 ani cu o bucată de metal inestetică în gură, nu îți mai surâdea deloc această idee.

Așa că ți-ai anulat programarea și ți-ai luat adio de la ideea unei danturi drepte și atrăgătoarea pentru că nu vei fi dispus să porți un aparat dentar inestetic pe o perioadă atât de îndelungată.

Sau mai rău, poate chiar ți-ai luat adio complet de la dentist și ai renunțat chiar și la a mai merge la ședințele periodice de igienizare…

Ei bine, poți sta liniștit, pentru că nu a fost vina ta, ci doar nu ți-a fost prezentată o soluție cu adevărat potrivită pentru problema ta, îndreptarea dinților printr-o metodă care să nu te afecteze estetic pe durata tratamentului.

Și, deși urmează să îți prezint aspectele importante ale tratamentului ortodontic cu un aparat dentar invizibil, știu că tot vei avea o mulțime de întrebări legate de această procedură.

Așa că m-am gândit să îți ofer posibilitatea de a primi toate răspunsurile, alături de un consult de specialitate, complet GRATUIT…

Doar dă click butonul de mai jos și vino să afli cât de repede îți putem obține un zâmbet perfect drept și atrăgător cu ajutorul unui aparat dentar invizibil.

Soluția Ideală Pentru Obținerea Unui Zâmbet Atrăgător

Să obții un zâmbet perfect drept și foarte estetic, asemănător cu cel al unei celebrități, poate fi mult mai ușor decât ți-ai imaginat. Multă lume evită să poarte un aparat dentar din cauza look-ului care vine la pachet un aparat dentar clasic.

Însă lucrurile nu mai stau de mult așa. În clinica Smile Design folosim un aparat dentar invizibil care, deși la noi în țară a devenit popular doar în ultimii ani, în Statele Unite creează danturi simetrice de mai bine de 20 de ani

Aparatul dentar Invisalign este alcătuit dintr-un set de gutiere transparente, invizibile, care transformă aparatul într-unul nu doar eficient, ci și extrem de estetic. O soluție modernă de îndreptare a dinților, un tratament de ultimă generație, Invisible Aligners (Invisalign) transformă zâmbete aplicând o forță controlată asupra dinților, modificând poziția acestora în toate 3 direcțiile: pe orizontală, pe verticală și în adâncime.

Spune adio imperfecțiunilor dentare și întâmpină lumea cu un nou zâmbet drept și încrezător cu un aparat dentar invizibil Invisalign!

Zâmbește Cu Încredere La Evenimente Și Mănâncă Orice Fără A Pierde Ore Întregi Cu Igiena Aparatului Dentar

Avantajele Aparatului Dentar Invisalign​
Folosind acest aparat dentar invizibil, ai luxul de a-ți îndrepta dantura, în același timp în care încânți lumea cu zâmbetul tău natural. Fie că participi la o nuntă, la un interview sau fie că e vorba de o simplă ieșire în oraș cu prietenii, gutierele Invisalign pot fi date jos, dându-ți posibilitatea de a zâmbi și interacționa cu încredere în timpul tratamentului ortodontic.

Și asta nu e tot. Cu aparatul dentar Invisalign, te poți bucura de mâncărurile tale preferate fără grija că îți vor rămâne resturi alimentare blocate în aparatul dentar. Doar dă-ți jos gutierele, mănâncă ce îți poftește inima, iar apoi pune-le la loc. Ești liber să mănânci tot ce vrei, fără să petreci ore întregi în fața oglinzii curățându-ți aparatul dentar.

Rezervă-ți astăzi consultația gratuită pentru a afla cum poți obține un zâmbet perfect cu Invisalign.
Avantajele Aparatului Dentar Invisalign​

Avantajele Aparatului Dentar Invisalign

• Nu se observă prezența sa și poate fi dat jos atunci când este nevoie

• Îndreaptă dinții mai eficient și mai rapid decât aparatele dentare clasice

• Este confortabil, comod și ușor

• Nu produce leziuni la nivelul mucoasei bucale

• Nu implică restricții alimentare, precum aparatele dentare clasice (pacienții pot mânca migdale, caramel, fistic, alune etc)

• Gutierele sunt îndepărtate în timpul mesei;

• Este personalizat pentru fiecare pacient în parte;

• Implică vizite mai rare la specialist, față de aparatul dentar clasic ce necesită activare

Invisalign - Zâmbește Cu Încredere La Evenimente Și Mănâncă Orice

Avantajele Aparatului Dentar Invisalign​

Invisalign este potrivit pentru orice situație în care este recomandată purtarea unui aparat dentar obișnuit și poate înlocui cu succes chiar și unele intervenții chirurgicale,

Printre afecțiunile pe care le tratează se numără:

• Spațiile interdentare mari și foarte mari, treme și diasteme
• Înghesuirea dentară
• Ocluzia adâncă
• Ocluzia inversă
• Ocluzia încrucișată
• Ocluzia deschisă

Avantajele Aparatului Dentar Invisalign​
aparat dentar invizibil Invisalign​

Tipuri De Aparat Dentar Invizibil Invisalign

aparat dentar invizibil Invisalign​

• Aparat dentar invizibil invisalign pe ambele arcade – Corectează atât malpoziții mai puțin severe, minore, cât și anomalii dento-maxilare. Sunt utilizate două alignere transparente, una pentru fiecare arcadă, iar durata de tratament diferă în funcție de severitatea problemelor (6 luni -18 luni)

• Aparat dentar invizibil invisalign pe o singură arcadă – Contribuie la redresarea ortodontică cu un singur aligner; este corectată poziția dinților de pe o singură arcadă, posibile derotări, intruzii, extruzii etc

• Aparat dentar invizibil invisalign pentru copii – Soluția optimă de tratament pentru copii și adolescenți, un tratament eficient, dar mult mai comod, care nu intervine în stilul lor de viață și nu le afectează încrederea și rutina zilnic. Pe lângă beneficiile pe care le aduce Invisalign, opțiunea pentru copii și adolescenți vine cu alte caracteristicii suplimentare (aliniatorii au spații pentru dinții care nu au erupt încă și au anumite „butoane” speciale, colorate, care arată dacă adolescentul a purtat suficient de mult aparatul dentar – între 20 și 22h pe zi)

De Ce Clinica Smile Design?

Consultații de specialitate GRATUITE – Fie că ne treci pragul pentru o simplă coroană dentară, fie că vii pentru a obține un Hollywood smile cu fațete dentare, prima consultație și planul de tratament sunt complet GRATUITE

Calitate Și Siguranță-  Prioritizăm calitatea și siguranța, oferind îngrijire la nivel înalt, menținând standarde stricte de siguranță și utilizând numai materiale și echipamente de cea mai bună calitate.

Profesionalism – Deși medicii Smile Design au o vastă experiență internațională și au acumulat zeci de diplome de-a lungul anilor, pentru noi, cele mai răsunătoare realizări sunt în continuare miile de recenzii ale pacienților mulțumiți.

Îngrijire Dentară Completă – Indiferent de nevoia pe care o ai, de la aplicarea unei simple fațete dentare, până la refacerea completă a danturii, zâmbetul pe care îl vei obține la noi în clinică este unul atrăgător, unic și complet personalizat.

Aparat Dentar Incognito

Aparatul dentar Incognito este o opțiune de tratament ortodontic invizibilă care, spre deosebire de aparatele dentare tradiționale care sunt fixate pe partea exterioară a dinților, utilizează bracketuri personalizate, montate pe partea interioară a acestora. Acest aspect face ca aparatul dentar Incognito să fie discret și aproape invizibil pentru cei din jur.

Bracketurile Incognito sunt realizate dintr-un aliaj special de aur și sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte, în funcție de forma și dimensiunea dinților săi. Aparatul este fabricat cu ajutorul tehnologiei avansate de scanare și design CAD/CAM, pentru a asigura o potrivire perfectă și un randament optim al tratamentului.

Având în vedere că este un aparat invizibil, pacienții pot zâmbi și interacționa cu încredere în timpul tratamentului ortodontic, fără a fi afectați de aspectul inestetic al unui aparat dentar tradițional. În plus, aparatul dentar Incognito poate trata o gamă largă de probleme ortodontice, inclusiv probleme de înghesuire, supraaglomerare sau înțepenire dentară, precum și probleme de aliniere a dinților și a mușcăturii.
 

Aparat Dentar Safir

Aparat Dentar Safir

Aparatul dentar de safir este o opțiune de tratament ortodontic care folosește bracketuri din cristal de safir, fixate pe partea exterioară a dinților. Cristalul de safir este un material transparent, foarte dur și rezistent la zgârieturi, ceea ce face ca aparatele dentare din safir să fie foarte durabile și estetice.

Aparatele dentare din safir sunt cunoscute pentru aspectul lor estetic plăcut și discreția oferită pacienților, deoarece cristalul de safir are o culoare asemănătoare cu cea a dinților naturali. Acest lucru face ca aparatul să fie aproape invizibil, oferind astfel pacienților încrederea de a zâmbi și a socializa în timpul tratamentului ortodontic.

În plus, bracketurile din safir sunt foarte netede și confortabile, ceea ce reduce riscul de iritații și răni în interiorul gurii.
Aparat Dentar Safir

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 4,9/5
Recenziile Pacienților Noștri

Despre redare videouri Alexandra STAN -smile design bucuresti

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

Alexandra STAN
Despre redare videouri Raffaelle schiavi-smile design bucuresti

Sunt Raffaele Schiavi si sunt jucator de fotbal in Italia. L-am cunoscut pe doctorul Ayman printr-un prieten de-al meu care a venit și el aici si mi-a placut atat rezultatul cat si calitatea oamenilor de aici. Foarte profesionisti si meticulosi, atenti la cele mai mici detalii, orientati spre rezultat si cu grija fata de pacient.

Raffale SCHIAVI
Despre redare videouri Alexandra STAN -smile design bucuresti

Buna! Sunt Alexandra Stan. Sunt cantareata, poate unii ma stiti, poate unii nu. Vin la domnul dr Ayman de la Smile Design București de 3-4 ani, sau poate chiar mai mult, nici nu mai stiu. Este doctorul meu preferat, desi dupa cum stiti mereu apar doctori noi pe piata, mai ales aici in Bucuresti

Alexandra STAN
Despre redare videouri Raffaelle schiavi-smile design bucuresti

Sunt Raffaele Schiavi si sunt jucator de fotbal in Italia. L-am cunoscut pe doctorul Ayman printr-un prieten de-al meu care a venit și el aici si mi-a placut atat rezultatul cat si calitatea oamenilor de aici. Foarte profesionisti si meticulosi, atenti la cele mai mici detalii, orientati spre rezultat si cu grija fata de pacient.

Raffale SCHIAVI
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Loredana S.
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Daniela G.
Pacient Testimoniale
Rulează videoul
Vasile F.

Iată Câteva Dintre Zâmbetele Unice Create De Noi

12
1a1b
4a4b
7a7b
34
2a2b
5a5b
8a8b
10a10b
56
3a3b
6a6b
9a9b

Revendică Consultația Ta GRATUITĂ (Valoare: 500 Lei)

În timpul acestei ședințe specialiștii noștri vor identifica situația ta particulară și vor alcătui planul de tratament pentru a te ajuta să obții zâmbetul perfect în cel mai scurt timp.

Iată ce vei descoperi în timpul consultației GRATUITE…

Specialiștii noștri îți vor face o serie de teste neinvazive pentru a detecta cu precizie datele tale biometrice de interes: starea danturii și a gingiilor, calitatea structurii osoase etc

Împreună cu un specialist Smile Design, veți parcurge un chestionar medical bine structurat în urma căruia vei afla ce proceduri sunt potrivite pentru tine

Ți se va face un plan de proceduri special croit pentru zâmbetul tău, în urma căruia vei capăta un zâmbet unic compatibil cu tenul tău și cu structura ta facială… vei căpăta zâmbetul perfect

Timpul tău este prețios și suntem siguri că nu vrei să îl irosești pe metode ce nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Clinica Smile Design îți va reda încrederea de a zâmbi, iar tu te vei putea privi în oglindă cu satisfacția că zâmbetul tău este într-adevăr unul perfect. Completează fomularul de mai jos și vino să ne cunoaștem

P.S. Locurile pentru Consultația Gratuită sunt limitate și se ocupă rapid în fiecare lună, de aceea le acordăm în regim de “primul venit, primul servit”. Grăbește-te și rezervă-ți un loc, cât încă sunt disponibile.

Scroll to Top
×